«ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ»

logo_psf.png

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί 13/5/2017 και γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα…

 

«ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ»

 

Το Επιστημονικό τμήμα του Ν.Π.Δ.Δ -Π.Σ.Φ «Φυσικοθεραπεία στην ψυχική υγεία» στα πλαίσια των στόχων & σκοπών του, διοργανώνει σειρά επιστημονικών εκδηλώσεων με γενικότερη θεματολογία: «Όταν οι φυσικοθεραπευτές συνάντησαν τους επαγγελματίες ψυχικής υγείας».

Η 1η επιστημονική ημερίδα με αντικείμενο την «ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ», θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την 13η Μαΐου 2017 στο Δώμα του Γ.Ν.Α «Ο Ευαγγελισμός». και γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Σκοπός τους είναι η πληροφόρηση των φυσικοθεραπευτών, των υπολοίπων επαγγελματιών ψυχικής υγείας αλλά και του ευρύ κοινού για τον ρόλο της φυσικοθεραπευτικής επιστήμης στην αντιμετώπιση των ψυχικών νόσων.

Το πρόγραμμα εκπονήθηκε σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες της Διεθνούς Οργάνωσης για τη Φυσικοθεραπεία στην Ψυχική Υγεία (IOPTMH).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι πτυχιούχοι φυσικοθεραπευτές, ψυχίατροι, (ειδικευμένοι & ειδικευόμενοι), ψυχολόγοι, οι φοιτητές των σχολών τους καθώς και ενδιαφερόμενοι από το ευρύ κοινό 

Οι εγγραφές θα γίνονται υποχρεωτικά σε ηλεκτρονική μορφή

https://docs.google.com/forms/

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων οι 250 και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Το κόστος συμμετοχής είναι 5€ για όλους & θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής.

 

Πηγή: http://psf.org.gr/

Nevronas. All Rights Reserved. | Powered by LiSolutions
error: Content is protected !!