Το Σεπτέμβριο του 2014 ο Νίκος Παγίδας (Εργοθεραπευτής) και Πόπη Μάλεση (B.A, M.A Psychology) αναγνωρίζοντας την ανάγκη ενός χώρου συνάντησης και επικοινωνίας των ανθρώπων με αναπηρία, των οικογενειών τους, συλλόγων, φορέων, επαγγελματιών υγείας, εκπαίδευσης, αθλητισμού και τεχνών, ξεκίνησαν τις προσπάθειες δημιουργίας αυτού.

Από τον Μάρτιο του 2016 δημιουργήθηκε το nevronas.gr, ένα σπίτι (ψηφιακό) που αγκαλιάζει τους ανθρώπους με αναπηρία, δίνοντας έμφαση στις δεξιότητές τους, δίνοντάς τους φωνή και εντάσσοντάς τους ως ενεργά μέλη του κοινωνικού συνόλου. Kαλύπτει την ανάγκη ενός χώρου συνάντησης, επικοινωνίας και συνεργασίας των ανθρώπων με αναπηρία, των οικογενειών τους, συλλόγων, φορέων, επαγγελματιών υγείας, εκπαίδευσης, τεχνολογίας, αθλητισμού και τεχνών.

Δείχνουμε την δυναμική που υπάρχει στην αναπηρία…

Κυρίαρχη και κινητήρια ιδέα μας παραμένει ότι η αναπηρία δεν αποτελεί εμπόδιο αλλά πρόκληση!

Δείχνουμε την δυναμική που υπάρχει στην αναπηρία… με ικανή και αναγκαία συνθήκη την ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ (εργαλεία και μέθοδοι).

Γι’ αυτό, με βασικούς άξονες την Προσβασιμότητα και τη Συμπερίληψη προτεραιότητα της ομάδα μας είναι η ενημέρωση, η διάδραση και δράσεις ατόμων με και χωρίς αναπηρία, για τα δικαιώματα των ΑμεΑ: στην Υγεία, την Εκπαίδευση, Eργασία, τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό, την Τεχνολογία  και γύρω από κάθε έκφανση της καθημερινής ζωής.

Προσβασιμότητα = Λειτουργικότητα = Προοπτική (& Συμπερίληψη)

Μέχρι τώρα, καταφέραμε:

  • Nα είμαστε αναγκαίος, αξιόπιστος και φερέγγυος συνομιλητής για όλους τους φορείς (κρατικούς και άλλους), σε θέματα αναπηρίας.
  • Συσπειρώσαμε την πλειοψηφία των φορέων ΑμεΑ σε ένα δίκτυο ενεργό και δυναμικό, με άμεσα αντανακλαστικά και δράση χωρίς αγκυλώσεις, πολιτικά κίνητρα και συνδικαλιστικές εξαρτήσεις.
  • Στεκόμαστε δίπλα σε όλους, για να προβάλουμε, να ενημερώσουμε αλλά και να υποστηρίξουμε όλες τις δράσεις που έχουν θετικό πρόσημο για τα ΑμεΑ και προάγουν τις αρχές της συμπερίληψης και της προσβασιμότητας.
  • Μεγιστοποιούμε και πολλαπλασιάζουμε την αποτελεσματικότητα των μηνυμάτων όποτε υπάρχει κάποια δράση, πρωτοβουλία, είδηση.

Ο Nevronas καταφέρνει όλα τα παραπάνω γιατί διαθέτει:

  • Επικοινωνιακά Μέσα: Ιστοσελίδα, Εκπομπές-ραδιοφωνικές και Web TV , Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, όπου μέσα από ρεπορταζ, άρθρογραφία, Podcasts κλπ, προβάλουμε, προωθούμε και αναδεικνύουμε με διαφάνεια, αντικειμενικότητα και τεκμηρίωση όλα τα θέματα των ΑμεΑ.
  • Εξειδικευμένη Ομάδα Συνεργατών: Η ομάδα μας αποτελείται από επαγγελματίες-επιστήμονες στους χώρους, της υγείας, εκπαιδευσης, τέχνης, αθλητισμού, νομικής, αρχιτεκτονικής και τεχνολογίας, με γνώσεις και ευαισθησία στα θέματα της αναπηρίας, νευροδιαφορετικότητας και κοινωνικής ευπάθειας.
  • Δυναμική Ομάδα Φίλων: AμεΑ και οι οικογένειές τους, Φορείς ΑμεΑ, Στελέχη Υπουργείων, Οργανισμών & Επιχειρήσεων, Επιστήμονες, ΜΜΕ. 

Έχουμε άμεση και συστηματική επαφή και συνεργασία με όλους τους προαναφερθέντες φορείς.

Μαζί τους διεκδικούμε την Προσβασιμότητα και Συμπερίληψη.  Ενδεικτικά: Έχουμε συντάξει ή προωθήσει υπομνήματα και ψηφίσματα που αφορούν σε Εργασιακή Συμπερίληψη  ΑμεΑ, Πρώιμη παρέμβαση, Προσωπικός Βοηθός, Κακοποίηση ΑμεΑ και άλλα. 


Δράσεις και Προγράμματα που προωθούν:

Την ενημέρωση και εκπαίδευση της κοινωνίας για όλα τα θέματα σχετικά με την Αναπηρία, Νευροδιαφορετικότητα, Προσβασιμότητα και Συμπερίληψη.

  • Webinars Διαδραστικά – με καινοτομία παρουσίασης για την Νευροδιαφορετικότητα & Ενδυνάμωση Εργασιακής Συμπερίληψης (στην ελεύθερη αγορά εργασίας-εταιρείες επιχειρήσεις).
  • Πρόγραμμα ενημέρωσης για τον Αυτισμό σε σχολεία Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια (και σε συνεργασία με τη συμπεριληπτική αθλητική δράση από το πρόγραμμα UniquAll).
  • Invitation for Inclusion: Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα με δράσεις που φέρνουν κοντά τους μαθητές και τις μαθήτριες με ή χωρίς αναπηρία (δημοτικών ειδικών και τυπικών σχολείων) μέσω της Τέχνης, του Πολιτισμού και του Αθλητισμού.
  • Πρόγραμμα Εργασιακής Συμπερίληψης των ΑμεΑ- εργασία χωρίς αποκλεισμούς- μέσω ενός ευρωπαικού μοντέλου Υποστηρικτικής Εργασίας- ΥΕ
  • Πρόγραμμα Συμβουλευτικής | Καθοδήγησης | Εποπτείας – για οργανισμούς/εταιρείες με στόχο την συνεχή στήριξη μιας εταιρείας – το σύνολο των εργαζομένων – πάνω σε θέματα που αφορούν σε:

o Αναπηρία 

o Νευροδιαφορετικότητα (νευροαναπτυξιακές διαταραχές)

o Προσβασιμότητα 

o Συμπερίληψη 

  • Train The Trainer: Εκπαίδευση Ανθρώπινου Δυναμικού στην υλοποίηση & διαχείριση της Εργασιακής Συμπερίληψης.
  • NEVRONAS FESTival Φεστιβάλ Συμπεριληπτικών Παραστατικών Τεχνών και Καλλιτεχνικής Διάδρασης, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων: Η  κορωνίδα όλων των ενεργειών μας για την προώθηση της Προσβασιμότητας, της Συμπερίληψης, της Εργασιακής ένταξης και της εμπειρικής απόδειξης ότι υπάρχει μεγάλη δυναμική στην αναπηρία είναι το FESTival μας.

Ένα Φεστιβάλ χωρίς διαχωρισμούς και διακρίσεις… που αποδεικνύει ότι η Πρόσβαση στις Τέχνες μπορεί και πρέπει να είναι ισότιμη για όλους.

…που αναγνωρίζει, παρουσιάζει και αμείβει τους ΑμεΑ επαγγελματίες (και ερασιτέχνες) καλλιτέχνες… και αναδεικνύει το τί σημαίνει Προσβασιμότητα και Συμπερίληψη στην Τέχνη και τον πολιτισμό τόσο για τους ΑμεΑ καλλιτέχνες όσο και για τους ΑμεΑ θεατές. 

Μια μεγάλη Γιορτή με στόχο να είμαστε όλοι εκεί, ανάπηροι και μη, για να συμμετέχουμε, να βλέπουμε, να ακούμε και να συζητούμε πώς οι άνθρωποι με και χωρίς αναπηρία δημιουργούμε και παίρνουμε χαρά, μέσα από τις τέχνες.

Eκεί, έχουν όλοι την ευκαιρία να γίνουν μέρος και να απολαύσουν με τον δικό τους τρόπο… Θέατρο, Μουσική, Χορό, Εκθέσεις, Κινηματογράφο, Εργαστήρια, Performances, Ομιλίες και Συζητήσεις!

  • Πανελλήνια καμπάνια ενημέρωσης και εκπαίδευσης «Σειρά Σου»: Ακούσαμε… είδαμε… σκεφτήκαμε… συναντηθήκαμε και προχωράμε για να δώσουμε λύση σε μια απλή καθημερινή ανάγκη συνανθρώπων μας και να συσπειρωθούμε γύρω από μια πρόκληση-πρόσκληση συμπεριληπτικής σκέψης με όχημα την καμπάνια ενημέρωσης και εκπαίδευσης «Σειρά Σου»!

Η ιδέα της καμπάνιας Σειρά Σου, ξεκίνησε μέσα από την επικοινωνία με γονείς αυτιστικών και νοητικά ανάπηρων παιδιών, εφήβων και ενηλίκων, οι οποίοι μοιράστηκαν την δυσκολία τους να κινούνται σε καθημερινές δραστηριότητες όπου απαιτείται αναμονή σε ουρά, όταν συνοδεύουν το παιδί τους…

  • Nevronas TALKS  &  Nevronas PANELS: Διαδραστικές Ομιλίες και Συζητήσεις… με στόχο την σωστή ενημέρωση και συμμετοχή της κοινωνίας σε θέματα Αναπηρίας και  Νευροδιαφορετικότητας καθώς και στην έννοια της Προσβασιμότητας  με τα απαραίτητα εργαλεία και μεθόδους που αναπτύσσονται,  για μια  ισότιμη συμμετοχή όλων  στις εκφάνσεις της ζωής… στην Υγεία, Εκπαίδευση, Εργασία, Τέχνη, Αθλητισμό, Ψυχαγωγία κλπ

Προσκεκλημένοι Oμιλητές και συμμετέχοντες σε PANEL είναι κυρίως ΑμεΑ (λιγότερο ή περισσότερο διακεκριμένοι) από τους χώρους της Τέχνης, Αθλητισμού, Τεχνολογίας, επιχειρηματικότητας, Πολιτικής, social media, Εκπαίδευσης κλπ όπου  μιλούν ανοιχτά και κυρίως βιωματικά/εμπειρικά  για τις δύσκολες προκλήσεις  της αναπηρίας, την δυναμική που υπάρχει σε αυτήν και τον βασικό ρόλο της προσβασιμότητας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα Nevronas TALKS  &  Nevronas PANELS έχουν ήδη διοργανωθεί με επιτυχία- μεγάλη συμμετοχή, διαδραστικότητα και θετική ανταπόκριση από το κοινό στα Nevronas FESTival, όπως επίσης και για εταιρείες-οργανισμούς.

  • Οι Oμάδες Γονέων ΑμεΑ του nevronas.gr ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ & ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ!

Ψυχολογική Υποστήριξη…
Ψυχοεκπαίδευση…
Απευθύνεται σε γονείς που τα παιδιά τους έχουν διαγνωστεί με κινητικές και αισθητηριακές αναπηρίες, αναπτυξιακές διαταραχές, αυτισμό.
Η συστηματική υποστήριξη που δυναμώνει τον γονεϊκό σας ρόλο.

Οι Συντονιστές – Ψυχολόγοι των Ομάδων μας…
Καλλιεργούν και στηρίζουν την αλληλεπίδραση μεταξύ των γονέων – ανταλλαγή εμπειριών, αποφόρτιση αρνητικών συναισθημάτων, ευκαιρίες για προβληματισμό και λύσεις σε καίρια θέματα.
Συζητούν και εκπαιδεύουν τους γονείς σε θέματα όπως: Ανάπτυξη του παιδιού ΑμεΑ/ τεχνικές εξάλειψης- μείωσης ανεπιθύμητων συμπεριφορών και ανάπτυξης θετικών…

  • Νevronas Shop

To Nevronas Shop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που δημιουργήθηκε με αγάπη και διαθέτει προϊόντα που προκύπτουν από τη “συνάντηση” με ανάπηρους και μη καλλιτέχνες.

Bασικός σκοπός είναι η στήριξη του έργου Φορέων και Συλλόγων αλλά και του nevronas.gr.

INFO:
Η ομάδα μας αποτελείται από 120 αρθρογράφους σε Ελλάδα και Εξωτερικό.
Άτομα με αναπηρία, γονείς ατόμων με αναπηρία, επαγγελματίες υγείας -εκπαίδευσης-τεχνών-αθλητισμού-τεχνολογίας.

Το 80% του περιεχομένου είναι πρωτογενές.
Ο αριθμός των προβολών μας ξεπερνάει τις 100.000 μηνιαίως.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Νίκος Παγίδας

Ο Νίκος Παγίδας σπούδασε στη Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας (ΣΕΥΠ), στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας (ΤΕΙΑ) Τμήμα Εργοθεραπείας. Δραστηριοποιείται στο χώρο της Υγείας από το 2004, σε κέντρα αποκατάστασης, διημέρευσης, εκπαίδευσης, ειδικών θεραπειών και κατ΄ οίκον συνεδρίες.

Έχει εμπειρία στην αξιολόγηση και θεραπεία ατόμων (όλων των ηλικιών) με νοητική αναπηρία, αυτιστική συμπτωματολογία και δυσπροσαρμοστικές συμπεριφορές.

Είναι ο εμπνευστής της ιδέας του nevronas.gr, οργανώνει και συντονίζει τις προσπάθειες της ομάδας.

Από το 2019 έως και το 2022, ήταν συμπαρουσίαστής στην ραδιοφωνική εκπομπή OpenMind, δίνοντας μικρόφωνο στα Άτομα με Αναπηρία και στις ευπαθείς ομάδες.


Πόπη Μάλεση

Η Πόπη Μάλεση με Bachelor οf Arts στην Ψυχολογία, Master οf Arts Ειδικότητα στην Ψυχολογία του Νοητικά Ανάπηρου Ανθρώπου (Πανεπιστήμιο Keele, Αγγλία). Είναι μέλος του Συλλόγου Βρετανών Ψυχολόγων-B.P.S. και Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού για εφήβους – Πιστοποίηση στην σειρά Επαγγελματικού Προσανατολισμού “Πυξίδα”, της SHL Hellas (νυν Evalion).

Έχει πολυετή εμπειρία στην αξιολόγηση και θεραπεία δυσπροσαρμοστικών συμπεριφορών, ατόμων με νοητική αναπηρία και αυτισμό (όλων των ηλικιών), στη χρήση μεθόδων γνωσιακής, συμπεριφορικής προσέγγισης και στην Υποστηρικτική Συμβουλευτική γονέων, παιδιών με νοητική αναπηρία και αυτιστική συμπτωματολογία.

Με τις γνώσεις και την εμπειρία της, καθοδηγεί την ομάδα του nevronas.gr στα θέματα που αφορούν το περιεχόμενο του site και επιμελείται την αρθρογραφία.


Ελισάβετ Λάτσιου

Σπούδασε στο τμήμα ‘Διεθνών και Ευρωπαϊκών σπουδών’ του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Έχει Master από το τμήμα ‘Επικοινωνία και Ρητορική των Μέσων’ της Παντείου. Επιπλέον σαν ανάγκη έκφρασης της καλλιτεχνικής φύσης ήρθαν οι σπουδές της πάνω στο ‘fashion design and styling’.

Έχει λάβει μέρος σε διακρατικά ευρωπαϊκά προγράμματα που σχετίζονται με την επιχειρηματικότητα και τις ευπαθείς ομάδες. Ιδρύτρια εταιρείας ρουχισμού και creative director σε fashion projects.

Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στους τομείς του Μarketing και της επικοινωνίας για τους οποίους είναι και επικεφαλής στο nevronas.gr.

Γιώτα Ευσταθίου

Αισθάνομαι, βιώνω εξωτερικεύω – συναισθήματα. Γελάω, κλαίω, πονάω, μαθαίνω – κάθε μέρα. Αναθεωρώ, αναζητώ, ψάχνω, δέχομαι – νέες απόψεις βοηθάω, δέχομαι – βοήθεια. Αισθάνομαι, εξωτερικεύω. Επιβραβεύω, παροτρύνω, προσπαθώ, αναγνωρίζω – τα λάθη μου. ζητώ συγνώμη, συγχωρώ. Αγαπώ, μοιράζομαι, αποδέχομαι. Αισθάνομαι, εξωτερικεύω χαίρομαι, γεννώ, ζω Είμαι άνθρωπος.

Η Γιώτα Ευσταθίου είναι απόφοιτη του τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών και της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης Νέο Ελληνικό Θέατρο Γιώργου Αρμένη. Παλαιότερα παρέδιδε θεατρικά μαθήματα στην Ακαδημία πολιτών.

Δάνεισε τη φωνή της σε αρκετά παιδικά ηχογραφημένα παραμύθια και έχει δουλέψει σε θέατρο, κινηματογράφο, τηλεόραση. Σκηνοθετεί παραστάσεις ερασιτεχνικών θεατρικών ομάδων. Διδάσκει θεατρικό παιχνίδι σε παιδιά και ενήλικες.

Είναι υπεύθυνη για τον τομέα Διασκέδασης – Ψυχαγωγίας της ομάδας του nevronas.gr, αναδεικνύοντας το πόσο πολύ σημαντικό ρόλο παίζει στη ζωή μας.

Γκίκας Μελαχροινός

Είχα την χαρά να ολοκληρώσω σπουδές (BSc in Marketing από το University of Indianapolis, HND in Multimedia programming κ.α.) σε θέματα που με ενδιέφεραν. Οι σπουδές αυτές με βοήθησαν να καταλάβω καλύτερα τον κόσμο γύρω μου. Παράλληλα όμως, πάντα εξερευνούσα και πειραματιζόμουν με τις σχετικές με την εικόνα, τέχνες. Ζωγραφίζω, ασχολούμαι με την φωτογραφία και τα τελευταία χρόνια παθιάστηκα με το βίντεο.“Οι οπτικές τέχνες με βοηθούν να καταλάβω καλύτερα τον κόσμο μέσα μου και να βρω την ισορροπία μου.”

Συγκεκριμένα έχω ασχοληθεί φωτογραφικά με: Θέματα Pop & Urban κουλτούρας, φωτογραφίσεις βιομηχανικών εγκαταστάσεων, φωτογράφιση προϊόντων, εταιρικά events, μόδα, εξώφυλλα βιβλίων (έχω κάνει και επιμέλεια), αρχιτεκτονική φωτογραφία.

Νικόλας Τσιλιβαράκος

Ο Νικόλας Τσιλιβαράκος γεννήθηκε στην Καλαμάτα στις 6 Απριλίου 1981. Οι σπουδές του ξεκίνησαν στο Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας στο Α.Τ.Ε.Ι. Ηρακλείου Κρήτης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών απέκτησε πλούσια εργαστηριακή και πρακτική εμπειρία ως Εκπαιδευόμενος Κοινωνικός Λειτουργός σε πλαίσια Ψυχικής Υγείας, σε Δήμους και Κοινότητες, έχει συμμετάσχει σε πιλοτικά προγράμματα (π.χ. Βοήθεια στο Σπίτι), έχει συντονίσεις Ομάδες Εφήβων και Ομάδες Γονέων, έχει υλοποιήσει Μελέτες Κοινότητας για πληθυσμούς Μεταναστών και έχει πραγματοποιήσει Συμβουλευτική σε Ενήλικες, Οικογένειες και Παιδιά.

Η αγάπη του για την Επικοινωνία τον οδήγησε στην Αθήνα όπου συνέχισε τις σπουδές του στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και συγκεκριμένα στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού με κατεύθυνση τη Διαφήμιση και τις Δημόσιες Σχέσεις.
Το 2018 ολοκλήρωσε το Μεταπτυχιακό του στο πεδίο της Επικοινωνίας και της Ρητορικής των Μέσων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.
Ταυτόχρονα, έχει πραγματοποιήσει εκπαιδεύσεις στη Διαχείριση Κρίσεων, στη Διαχείριση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, και στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Από το 2009 μέχρι και σήμερα εργάζεται ως Σύμβουλος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων σε ιδιωτικούς φορείς εκπαίδευσης ενώ ταυτόχρονα συνεργάζεται ως εξωτερικός συνεργάτης με ΑΜΚΕ, ΜΚΟ, και Συλλόγους στα πεδία της επικοινωνίας και της προβολής.
Καθόλη τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας έχει συνεργαστεί με πλήθος φορέων για δράσεις που σχετίζονται με την κοινωνική ευαισθητοποίηση.

Ελένη Δρακοπούλου

Η Ελένη Δρακοπούλου είναι Ψυχολόγος εξειδικευμένη στην πολιτική της ψυχικής υγείας και αναπηρίας. Έχει σπουδάσει στην Γαλλία ψυχολογία και έχει ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό στις αναπτυξιακές διαταραχές στο Université Lyon II. Κατέχει επίσης μεταπτυχιακό τίτλο στις ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες από το University of Exeter στην Αγγλία και μεταπτυχιακό στις Δημόσιες Ευρωπαϊκές Υποθέσεις με ειδίκευση στην υγεία και αναπηρία από το Universiteit Maastricht στην Ολλανδία.

Έχει εργαστεί ως ψυχολόγος στην Γαλλία και στην Ελλάδα σε δομές για άτομα με διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές.

Το 2018 επιλέχθηκε ως Μέλος επιτροπής από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο της Υγείας στις Βρυξέλλες, όπου είχε την δυνατότητα να αναπτύξει υψηλού επιπέδου πολιτικές προτάσεις απευθυνόμενες στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Μέρος των προτάσεων αποτέλεσε η αποϊδρυματοποίηση με την δημιουργία κοινοτικών δομών υγείας και το δικαίωμα στην πολιτική συμμετοχή ατόμων με προβλήματα ψυχικής υγείας.

Έχει εργαστεί στο European Disability Forum (EDF)στις Βρυξέλλες όπου πραγματοποίησε έρευνα για την ψυχολογικές επιπτώσεις που είχε ο covid σε μαθητές με αναπηρίες στις 27 χώρες της ΕΕ. Συμμετείχε επίσης στην συγγραφή της πολιτικής τοποθέτησης του EDF για την Ευρωπαϊκή στρατηγική για την αναπηρία 2020-2030 (European Disability Strategy).

Συνέταξε επίσης την πολιτική τοποθέτηση του EDF για την συγγραφή του EU Digital action Plan 2030 απευθυνόμενο στον ομάδα της Επιτρόπου της Ισότητας Dalli.

Από τον Οκτώβριο 2020 έχει οριστεί από το Eurochild ως Εθνική Εμπειρογνώμων στην Ελλάδα στο DataCare Project για την χαρτογράφηση εναλλακτικών συστημάτων δεδομένων περίθαλψης για την προστασία των παιδιών με σκοπό την προώθηση και άσκηση πολιτικής επιρροής για το Child Guarantee η οποία αναμένεται να δημοσιευτεί στις αρχές του 2021.

Στέλλα Καμπούρη

Η Στέλλα είναι απόφοιτη του τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας της κατεύθυνσης ‘Εκπαίδευση Ατόμων με Αναπηρία’.

Μέσα από την εμπειρία της στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα απέκτησε εξειδίκευση στο Μοντέλο Υποστηρικτικής Εργασίας Ενηλίκων με Αναπηρία. Διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και σήμερα εργάζεται στο χώρο των επιχειρήσεων στο Human Resources Department πολυεθνικής.

Παράλληλα φοιτά στο πρόγραμμα Executive MBA του University of West London, του οποίου είναι Υπότροφος. Το άρμα της είναι η εργασιακή συμπερίληψη και η ισότητα στην εργασία ανεξαρτήτως διαφορετικότητας.

Είναι υπέρμαχος της φράσης του Sigmund Freud πως: «Η ικανότητα του αγαπάν και του εργάζεσθαι είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της ανθρώπινης ιδιότητας».

Βασίλης Καββαδίας

Ο Βασίλης Καββαδίας γεννήθηκε στην Κέρκυρα και αποφοίτησε από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων, με εξειδίκευση στη Διαχείριση Ανθρώπινων Πόρων.

Έχει πολυετή εμπειρία σε πωλήσεις και σε τμήματα εξυπηρέτησης πελατών, κάτι το οποίο του προσφέρει άνεση στην επικοινωνία.

Το ενδιαφέρον του σε θέματα αναπηρίας, τον έκαναν να γνωρίσει το nevronas.gr και το έργο του. Η διάθεση του να βοηθήσει ενεργά, είχε σαν αποτέλεσμα να ενταχθεί στην ομάδα του τμήματος Marketing και Επικοινωνίας από τον Ιανουάριο του 2022.

Η συμμετοχή του στο back office ενός απαιτητικού τμήματος, με απώτερο σκοπό την διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργία του, έχει δώσει νέα ώθηση και δυναμική.

Νίκος Πουλάκης

Ο Νίκος είναι απόφοιτος του Α.Τ.Ε.Ι. Πειραιά της σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του τμήματος Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων. Έπειτα από σχεδόν δέκα χρόνια εμπειρίας ως web designer & web supervisor στα κανάλια MTV, Nickelodeon, MAD TV και στον ραδιοφωνικό σταθμό Music 89,2 ίδρυσε τη δική του εταιρία, LiSolutions. Σχεδίασε και δημιούργησε το website nevronas.gr.

 

Nevronas. All Rights Reserved. | Powered by LiSolutions