Δεύτερη η εθνική Γκόλμπολ στο Τουρνουά της Μαδρίτης

Goalball εθνική ανδρών

Το συγκρότημα του Αντώνη Ανάστου, σημείωσε τέσσερις νίκες σε έξι αγώνες…

 

Goalball εθνική ανδρών

 

 

Το ασημένιο μετάλλιο στο Διεθνές Τουρνουά Γκόλμπολ της Μαδρίτης, κατέκτησε η εθνική μας ομάδα των ανδρών.

Το συγκρότημα του Αντώνη Ανάστου, σημείωσε τέσσερις νίκες σε έξι αγώνες, στο τελευταίο σημαντικό αγωνιστικό τεστ, ενόψει της συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γκόλμπολ που θα γίνει στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Η ελληνική ομάδα νίκησε 14-5 την Πολωνία, 13-3 την Ουγγαρία, 11-3 την Δανία, 5-4 την Ισπανία, ενώ ηττήθηκε από 7-5 από την Φινλανδία και 6-4 από τη Νότια Κορέα.

«Ασημένιο μετάλλιο πίσω από την πρώτη Φιλανδία και μπροστά από την τρίτη Νότια Κορέα. Κερδίσαμε όλες τις ομάδες που θα βρούμε σε λίγες μέρες στο πανευρωπαϊκό και εμπλουτίσαμε με εμπειρία την αγωνιστική και τακτική μας φαρέτρα. Ευχαριστούμε όλους όσους μας πιστεύουν και μας στηρίζουν», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb, ο ομοσπονδιακός προπονητής Αντώνης Ανάστος.

 

Πηγή: https://www.eaom-amea.gr/