ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

2ο Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας: Όταν Συνάντησα Εμ3να! (Βίντεο)

Αν είσαι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Εναλλακτικός Θεραπευτής, Life Coach, Ψυχολόγος, Ιατρός, Ομοιοπαθητικός, αν ασχολείσαι με τη συγγραφή, τον βελονισμό, το reiki, τις εναλλακτικές θεραπείες ή οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα στον τομέα της ψυχικής υγείας, το 2ο Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας σου προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία.

Παρουσίασε τη δουλειά σου, επικοινώνησε με ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τον συναρπαστικό κόσμο της ψυχικής υγείας και ευεξίας και έλα σε επαφή με ένα κοινό που εκτιμά και ενδιαφέρεται γι’ αυτό που κάνεις.

Έπειτα από χρόνια απουσίας, το ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ., σε συνεργασία με την Ε.Ε.Α.Ψ.Ε.Σ., αναβίωσε πέρυσι για πρώτη φορά  το 1ο Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας, με στόχο και όραμα να το κάνει θεσμό και να το καθιερώσει ως σημείο αναφοράς για τον κλάδο.

Δείτε το βίντεο: https://www.facebook.com/reel/1993494324483436

Πάνω από 650 άτομα, επισκέφθηκαν τον χώρο μας, στο Χαλάνδρι, μας γνώρισαν, τους γνωρίσαμε και ανταλλάξαμε γνώση και εμπειρίες…

Φέτος, με χαρά, θα το επαναλάβουμε!

Το 2ο Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Μαρτίου 2025, σε έναν νέο, μοντέρνο χώρο 600τ.μ. στο Χαλάνδρι.

Κατά τη διάρκεια αυτού του δημιουργικού διημέρου, όπως και πέρυσι, θα λάβουν χώρα Ψυχο-εκπαιδευτικά εργαστήρια, Βιωματικές δράσεις, εμπνευσμένες Διαδραστικές Ομιλίες και ενημερωτικά sessions, προσφέροντας τη δυνατότητα ουσιαστικής επικοινωνίας με το κοινό.

Οι επαγγελματίες του χώρου θα μπορούν να παρουσιάσουν Διαδραστικές Ομιλίες ή Workshops, ενώ θα έχουν και τον δικό τους χώρο για προσωπικές συναντήσεις και ενημερώσεις με τους επισκέπτες.

Δείτε το βίντεο: https://www.facebook.com/reel/945506720469358

Μην χάσεις την ευκαιρία να γίνεις μέρος αυτού του πρωτοποριακού γεγονότος! Δήλωσε τη συμμετοχή σου, παρουσίασε τη δουλειά σου και μοιράσου το όραμά σου με το κοινό.

Εγγραφές: https://tinyurl.com/yc4w3a4s

Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Το nevronas.gr είναι χορηγός επικοινωνίας του φεστιβάλ

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ