ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ξεκινάει το Our Festival 8: Μία εξαήμερη γιορτή τέχνης και αλληλεγγύης!

Καλωσορίζουμε το φθινόπωρο με τον πιο ατμοσφαιρικό τρόπο… στον πιο δροσερό χώρο της Αθήνας! 30 Αυγούστου – 4 Σεπτεμβρίου 2022. Θέατρο, μουσική, χορός, performances, video art, παιδικές παραστάσεις, εκθέσεις, εργαστήρια στο Our Festival 8.

Μία εξαήμερη γιορτή τέχνης και αλληλεγγύης με τη συμμετοχή 22 δράσεων και 130 καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Από το 2015 και σε 7 διοργανώσεις, το Our Festival έχει φιλοξενήσει 686 καλλιτέχνες και 140 δρασεις, παρουσιάζοντας σε πάνω από 11.000 θεατές θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, παραστάσεις χορού, παιδικές παραστάσεις, σινεμά, video art, performances, τσίρκο, εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους.

Δείτε το φετινό πρόγραμμα εδώ...

ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ

Σε συνεργασία με τη liminal, το φεστιβάλ μεριμνά για την παροχή υπηρεσιών καθολικής προσβασιμότητας στις δράσεις του, καθώς και για τη φιλοξενία δράσεων από καλλιτέχνες με αναπηρία στο πλαίσιο της συμπερίληψης και της ίσης συμμετοχής στον Πολιτισμό.

Το Our Festival 2021 είναι πολυδιάστατο, συμπεριληπτικό και αλληλέγγυο!

Το Our Festival 2021 είναι πολυδιάστατο, συμπεριληπτικό και αλληλέγγυο!

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Το Our Festival, με την πολύτιμη υποστήριξη του Δήμου Χαλανδρίου, φιλοξενείται μέχρι σήμερα στο κατάφυτο, ανοιχτό Θέατρο της Ρεματιάς Χαλανδρίου.

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

Πηγή: ourfestival.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *