Η Επιστήμη στον Αθλητισμό: Πολεμικές Τέχνες και ΑμεΑ

αυτισμός ταεκβοντο

Η 2η Επιστημονική Ημερίδα με θέμα τις Πολεμικές Τέχνες, τον Αθλητισμό και τα ΑμεΑ θα πραγματοποιηθεί…

 

world trainers association martial arts

 

 

Η 2η Επιστημονική Ημερίδα με θέμα τις Πολεμικές Τέχνες, τον Αθλητισμό και τα ΑμεΑ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018 στις 17:30, στον Πολιτιστικό Κεντρο Καμινίων “Κωσταράκος”.

 

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν εκπρόσωποι από 7 εθνικές ομάδες Αραβικών χωρών, συντονιστής θα είναι ο εκπρόσωπος του Al Jazeera στην Ελλάδα, ενώ κεντρικο πρόσωπο θα είναι ο Βαγγέλης Χατζής, ο μοναδικός μονοχειρας επαγγελματίας πυγμάχος στον κόσμο.

Συμμετέχουν καθηγητές των ΤΕΦΑΑ του τμήματος Ειδικής Φυσικής Αγωγής, Κοινωνικοί λειτουργοί, Ψυχολόγοι και καθηγητές του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνων.

 

Ημερίδα Επιστήμη στον Αθλητισμό Πολεμικές Τέχνες και ΑμεΑ

 

αυτισμός ταεκβοντο

 

Συνδιοργάνωση: Διεθνής Ομοσπονδία Ταεκβοντο για Άτομα με Αναπηρία – ΕΛΛΑΣ και Παγκόσμια Ένωση Προπονητών Μαχητικών Αθλημάτων.

Υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά.

 

Η ημερίδα είναι ανοικτή για το κοινό και η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ