Κυριακή 2 Απριλίου 2017, Γήπεδο Π. Σαλπέας στον Πειραιά…

 

3ο τζαμπολ αγαπης

 

Οι ομάδες μπάσκετ που ανήκουν στην περιφέρεια του Πειραιά, 

Πορφύρας, Πειραϊκός, Ερμής Πειραιά και Φοίνικας Πειραιά, ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό.

Θα παίξουν την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 για το” Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αυτιστικών Πειραιά”, ενώ θα ακολουθήσει και “ειδικός” αγώνας με συμμετοχή και από τα παιδιά του σχολείου, στο Γήπεδο Π. Σαλπέας.

Πρόκειται για μια γιορτή μπάσκετ για τον αυτισμό, που διοργανώνεται από την itsports.gr του coach Γιάννη Τσουμπρή σε συνεργασία με τα ερασιτεχνικά σωματεία καλαθοσφαίρισης του Πειραιά!

Το πρόγραμμα 

10:30 – 11:00 
Προσέλευση Θεατών – ελεύθερη είσοδος

11:00
Έναρξη της εκδήλωσης- ομιλία καλωσορίσματος

11:10
Παιχνίδι μικρών ηλικιών.
Ομάδες από αγόρια και κορίτσια των συλλόγων Ερμής Πειραιά, Πειραϊκός Σύνδεσμος, ΑΟΦ Πορφύρας , Ατρόμητος Πειραιά και Φοίνικας Καλλίπολης, παίζουν ειδικό αγώνα μπάσκετ, μαζί με τα παιδιά του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου του Πειραιά για παιδιά με αυτισμό.

11:40
Τέλος παιχνιδιού μικρών ηλικιών

11:45
Σύντομη Ομιλία για τον αυτισμό

11:50
Προθέρμανση μικτών ομάδων επίδειξης μπάσκετ.

12:00
Μικτές ομάδες των συλλόγων Ερμής Πειραιά, Πειραϊκός Σύνδεσμος, ΑΟΦ Πορφύρας, Ατρόμητος Πειραιά και Φοίνικας Καλλίπολης, παίζουν αγώνα επίδειξης «Κόκκινοι –v- Μπλέ» με θεατές τα μικρότερα παιδιά.

12:30
Τέλος εκδήλωσης – απονομές διπλωμάτων και αναμνηστικές φωτογραφίες

Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει διάθεση Πασχαλινών λαμπάδων του συλλόγου γονέων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου για παιδιά με αυτισμό του Πειραιά, με την αγορά των οποίων θα ενισχύσετε τις μελλοντικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες των παιδιών.

 
“3ο Τζάμπολ Αγάπης” λοιπόν, το πρώτο για το 2017!