Στην Σύρο “Τρέχουν για τον Αυτισμό” και για μια νέα Παιδική Χαρά

Στην Σύρο Τρέχουν για τον Αυτισμό και για μια νέα παιδική χαρά

Τρέχουμε φορώντας το μπλουζάκι “Τρέχω για τον Αυτισμό” και…

 

Στην Σύρο Τρέχουν για τον Αυτισμό και για μια νέα παιδική χαρά

 

 

Η οργανωτική επιτροπή του Dellagrazia Run ενημερώνει πως το φετινό δρομικό γεγονός (3ο Dellagrazia Run) στηρίζει μια δράση ευαισθητοποίησης του κοινού για τον Αυτισμό. Καταβάλλοντας 3€ προαιρετικά, τρέχουμε φορώντας το μπλουζάκι “Τρέχω για τον Αυτισμό” και προσφέρουμε στη δημιουργία ενός χώρου ψυχαγωγίας για παιδιά.

 

Τα έσοδα από τη διάθεση της μπλούζας θα δοθούν για την αγορά ειδικού εξοπλισμού για την νέα παιδική χαρά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα παρακάτω τηλέφωνα:

Πρίντεζη Χριστίνα: 6936232674
Λαγουδάκης Στράτος: 6974447693

Τα T-shirt τρέχουμε για τον Αυτισμό διατίθονται και σε παιδικά νούμερα. Θα μπορείτε να τα βρείτε από Πέμπτη 18/7/2019 στο:

  • Κατάστημα Σύμβολο – 2281085658
  • Βρεφονηπιακός Σταθμός “Αερόστατο” – 6936232674

 

 

DELLAGRAZIA RUN

 

 

Το Dellagrazia Run είναι μια σειρά αγώνων δρόμου 2,5 χλμ Fun Run, 5 χλμ Energy Run, ,13,5 χλμ Φραγκοσυριανή Διαδρομή (ανδρών/γυναικών) και παράλληλους αγώνες παιδιών 100μ. (για παιδιά προσχολικής αγωγής),  300μ. (για παιδιά 4 έως 7 ετών) 500μ. SuperHero και 600 μ. (για παιδιά 8 έως 12 ετών) με αφετηρία και τερματισμό στην έπαυλη Τσιροπινά. 

Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019Τρέχουμε, διασκεδάζουμε και απολαμβάνουμε ένα τοπίο μοναδικής φυσικής ομορφιάς καθώς αποτελεί πλέον ένα από τα αγαπημένα ραντεβού των δρομέων.

 

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

 

Περισσότερα: dellagraziarun.gr