Εκδήλωση για την Διπλή Σταδιοδρομία Αθλητών από το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ Αετοί Θεσσαλονίκης

ΑΣ ΑμεΑ ΑΕΤΟΙ Θεσσαλονίκης

Το πρόγραμμα YODA MENTORS που πραγματοποιείται με την συμμετοχή…

 

ΑΣ ΑμεΑ ΑΕΤΟΙ Θεσσαλονίκης

 

 

Οι αθλητές που στοχεύουν σε επαγγελματικές και υψηλών επιδόσεων αθλητικές σταδιοδρομίες είναι συνήθως έφηβοι. Ως συνέπεια αυτού, πολλοί αθλητές βλέπουν να αλληλεπικαλύπτονται οι αθλητικές τους σταδιοδρομίες με τις σπουδές τους. Αυτή είναι στιγμή που αρχίζει η «διπλή σταδιοδρομία».

 

Το πρόγραμμα YODA MENTORS που πραγματοποιείται με την συμμετοχή του Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ Αετοί Θεσσαλονίκης αφορά στην ανάπτυξη προγράμματος κατάρτισης για μέντορες διπλής σταδιοδρομίας, προκειμένου να τους δοθεί η δυνατότητα να παρέχουν συμβουλές και υποστήριξη στους αθλητές καθ’όλη τη διάρκεια της αθλητικής σταδιοδρομίας τους (από τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση έως την τριτοβάθμια εκπαίδευση). Το πρόγραμμα αυτό δρομολογείται από έξι οργανισμούς που βρίσκονται σε έξι διαφορετικές χώρες της Ευρώπης (Ελλάδα, Ιταλία, Πορτογαλία, Λιθουανία, Λετονία και Ισπανία) και γίνεται με την συγχρηματοδότηση της Ε.Ε..

 

Εκδήλωση για την διπλή σταδιοδρομία Αθλητών από το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ Αετοί Θεσσαλονίκης

 

Η εκδήλωση για το πρόγραμμα YODA MENTORS, 18.00 στις 3 Οκτωβρίου 2019 στο ΚΕΔΕΑ ΑΠΘ είναι για να αναδείξει τον σημαντικό ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν οι μέντορες διπλής σταδιοδρομίας. Σε αυτήν θα παρεβρεθούν 40 μέντορες από και ειδικοί σε θέματα διπλής σταδιοδρομίας από το εξωτερικό ενώ ομιλίες θα δώσουν σημαντικότατοι άνθρωποι για τον αθλητισμό όπως οι:

– Β. Πατουλίδου, Ολυμπιονίκης

– Α. Κατσαρός, Παραολυμπιονίκης

– Γ. Μαθάς, Υπεύθ. Ανάπτυξης ΕΑΟΜ ΑμεΑ

 

Η εκδήλωση είναι ανοικτή προς όλους.

 

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

 

Nevronas. All Rights Reserved. | Powered by LiSolutions
error: Content is protected !!