ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

9ο Πανελλήνιο Συνέδριο για τον Αυτισμό: Δείτε το πρόγραμμα του!

Το Ελληνικό Επιστημονικό Δίκτυο για τις Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος (Ε.Ε.Δ.Δ.Α.Φ.) σας προσκαλεί στο 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο για τον Αυτισμό, το οποίο θα διεξαχθεί 10 – 12 Οκτωβρίου 2025, στην Αθήνα, στο Πολεμικό Μουσείο.

Χαιρετισμός Προέδρου Επιστημονικής Επιτροπής

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω στο 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αυτισμού, μια επιστημονική συνάντηση που φιλοδοξεί να αποτελέσει χώρο ανταλλαγής γνώσεων, εμπειριών και γόνιμου διαλόγου. Η Επιστημονική Επιτροπή εργάστηκε με αφοσίωση για να δημιουργήσει ένα πρόγραμμα υψηλού επιπέδου, που να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες προκλήσεις και ανάγκες του πεδίου μας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι εισηγήσεις και οι συζητήσεις θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις μας και θα ενισχύσουν τη συνεργασία μεταξύ των συμμετεχόντων.

Σας ευχαριστώ θερμά για την παρουσία και τη συμμετοχή σας και εύχομαι σε όλους ένα δημιουργικό και παραγωγικό συνέδριο.

 

Με εκτίμηση,

Δρ. Ιωάννης Βογινδρούκας
Προέδρος Ε.Ε.Δ.Δ.Α.Φ
Πρόεδρος Επιστημονικής Επιτροπής

 

Χαιρετισμός Προέδρου Οργανωτικής Επιτροπής

Αγαπητοί συμμετέχοντες,

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής, σας καλωσορίζω θερμά στο 9 ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αυτισμού που πραγματοποιείται στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών. Η προετοιμασία μιας τέτοιας διοργάνωσης είναι μια συλλογική προσπάθεια, που στηρίζεται στη συνεργασία, τον ενθουσιασμό και την αφοσίωση πολλών ανθρώπων. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα συνέδριο όχι μόνο επιστημονικά γόνιμο, αλλά και φιλόξενο, που θα ενισχύσει την ανταλλαγή ιδεών, τη δικτύωση και την αίσθηση κοινότητας.

Σας ευχαριστούμε για την παρουσία και τη στήριξή σας, και ευχόμαστε να απολαύσετε το πρόγραμμα και να αποκομίσετε ουσιαστικά οφέλη από τη συμμετοχή σας.

Με εκτίμηση,

Καγιάς Σέργιος
Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής

Μπορείτε να κατεβάσετε το πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ…

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

Πηγή: https://panellinioautismou.gr