Μια μεγάλη μουσική «Γέφυρα» θα στηθεί στη σκηνή στην Sfiga Music Theatre…

Μια μεγάλη μουσική «Γέφυρα» θα στηθεί στη σκηνή στην Sfiga Music Theatre, στις 16 Απριλίου 2019, στις 8 το βράδυ, για τα παιδιά της Γέφυρας Ζωής Α.μ.ε.Α, όπου αγαπημένοι καλλιτέχνες θα ενώσουν τη φωνή τους, σε μια πράξη ανιδιοτέλειας κι αγάπης και θα τραγουδήσουν για την μαγεία… του να είσαι διαφορετικός!
Στη συναυλία συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:
Θοδωρής Κοτονιάς, Γεωργία Νταγάκη, Δημήτρης Αϊβαλιώτης, Χρήστος Νινιός, Άννα Ψυχογιού, Αργύρης Λούλατζης, Αρετή Κετιμέ, Κωνσταντίνα Πάλλα, Παρασκευάς Θεοδωράκης, Αλεξάνδρα Κόνιακ, Άγγελος Φάμελος, Μαρία Καραμάνη, Βασίλης Πασλίδης, & οι Μουσικοί Γιάννης Δίσκος (Πνευστά), Δημήτρης Καζάνης (Βιολί), Λάμπης Κουντουρόγιαννης (Κιθάρα), Αλέξανδρος Δερμάνης (Μπάσο), Αλέξανδρος Γαβράς (Τύμπανα)
- Τρίτη 16 Απριλίου 2019
- Ώρα προέλευσης 20:00
- Sfiga Music Theatre – Ακαδημίας & Ζωοδόχου Πηγής (Πεζόδρομος Κιάφας 13), Αθήνα
Σας περιμένουμε!
Η Γέφυρα Ζωής A.μεA. είναι ένας Εθελοντικός Πολυχώρος Δημιουργίας & Έκφρασης Παιδιών & Νέων με Αναπηρία, και δημιουργήθηκε από γονείς παιδιών με αναπηρία, με σκοπό να στηρίξει την καθημερινότητα των παιδιών, και να εξασφαλίσει ..ένα περιβάλλον χαράς και αγάπης, χωρίς διακρίσεις και ανισότητες.
*Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για της ανάγκες του Εθελοντικού Πολυχώρου Δημιουργίας & Έκφρασης Παιδιών & Νέων με Αναπηρία της Γέφυρα Ζωής A.μεA.
Κρατήσεις: ΣΤΑΘΕΡΟ: 211-4096149 & ΚΙΝΗΤΟ: 6987-844845
Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ
Το διαβάσαμε: Γέφυρα Ζωής

