ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το ΚΕΕΠΕΑ Ορίζοντες με 60 άτομα στα Παναγούλεια 2022!

Το Κέντρο Ειδικής Εκπαίδευσης Παιδιών & Ενηλίκων με Αναπηρία (Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.) «Ορίζοντες» ανακοίνωσε την μαζική του συμμετοχή του στην Ειρηνοδρομία 2022 (Παναγούλεια) η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 15 Μαΐου στον Άγιο Δημήτριο.

 

Μετά από τις δύσκολες και ανασφαλείς συνθήκες της Πανδημίας ο Οργανισμός μας προσπαθεί να επιστρέψει στην κανονικότητα, ξεκινόντας από τον Δήμο Αγίο Δημητρίου & τη συμμετοχή μας στα “Παναγούλεια 2022“.

Ειρηνοδρομία στον Άγιο Δημήτριο: Τρέχουμε για την Ειρήνη, κερδίζουμε τη Ζωή!

Ειρηνοδρομία στον Άγιο Δημήτριο: Τρέχουμε για την Ειρήνη, κερδίζουμε τη Ζωή!

Πιο συγκεκριμένα, το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. “Ορίζοντες” θα κατέβει με μια δυνατή ομάδα 60 ατόμων στην Ειρηνοδρομία 2022 η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 15 Μαΐου στον Άγιο Δημήτριο, στο πλαίσιο των καθιερωμένων εορταστικών εκδηλώσεων στη μνήμη του αγωνιστή της Δημοκρατίας Αλέκου Παναγούλη.

Η Ειρηνοδρομία, περιλαμβάνει αγώνες 10χλμ., 5χλμ. και 2,5χλμ., καθώς επίσης και μια διαδρομή ευαισθησίας 1.000μ.

«Η Δημοκρατία, η ειρήνη και η Συμπερίληψη είναι το τρίπτυχο των αξιών που αναδεικνύει η Ειρηνοδρομία. Είναι οι αξίες που τόσο μεγάλη ανάγκη έχουμε ως κοινωνία και ως άνθρωποι σήμερα. Λέμε ναι στα δικαιώματα όλων των ανθρώπων, ναι στα παιδιά, ναι στην ειρήνη, ναι στο πολιτισμό, τον αθλητισμό και την εκπαίδευση».

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

Πηγή: www.keepea.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *