Από το 1997 το ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ & ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ “Ορίζοντες” συμβάλλει στην ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας των Ανθρώπων με Νοητική Αναπηρία και των οικογενειών τους παρέχοντας δια βίου εκπαίδευση σταθμισμένη στις ανάγκες και στις επιθυμίες τους, υποστήριξη στην αυτόνομη διαβίωσή τους καθώς και υπηρεσίες ένταξης στην αγορά εργασίας.

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» είναι ένα Φιλανθρωπικό Σωματείο το οποίο έχει πιστοποιηθεί ως Φορέας παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Κοινωνικής Φροντίδας, μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δημιουργήθηκε από γονείς Ατόμων με Αναπηρία, επιστήμονες και ευαισθητοποιημένους πολίτες. Από τον Σεπτέμβριο του 2013, λειτουργεί ένα Kέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας δυναμικότητας 104 Ατόμων με Νοητική Αναπηρία, το οποίο εποπτεύεται από τη Διεύθυνση Πρόνοιας του Υπουργείου Εργασίας, την Περιφέρεια Αττικής και την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης, όπου ο Φορέας έχει την έδρα του.

Έχοντας συμπληρώσει εικοσαετή πορεία αφοσίωσης και προσφοράς στον χώρο της Ειδικής Αγωγής προχώρησε το 2018, στην ίδρυση και λειτουργία της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Ανοιχτοί Ορίζοντες-Μαίρη Βρεττού».

Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες»… Προγράμματα και Δραστηριοποίηση

Επικοινωνία: 

Web: https://www.keepea.gr/
Email: info@keepea.gr
Τηλ: 2109766144
Facebook: https://www.facebook.com/keepea.orizontes
Insta: https://www.instagram.com/keepea_orizontes/
Youtube: https://www.youtube.com/user/KeepeaHorizons
Διεύθυνση: Ηρώς Κωνσταντοπούλου 180 & Θάλειας Λουκίδου , Ηλιούπολη 163 41 Αθήνα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *