ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στηρίζουμε την προσπάθεια του Συλλόγου Γονέων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου!

Όλοι μαζί μπορούμε! Με την στήριξη σας συμβάλλετε στην οργάνωση του Εργαστηρίου Επαγγελματικής Απασχόλησης στο χώρο Κοινωνικό Στέκι ΑμεΑ Ρεθύμνου.

Στόχος μας η εργασία για τα άτομα με αυτισμό και νοητικές αναπηρίες.

 

Όνειρό μας μια καλύτερη ποιοτική ζωή για τους ανθρώπους με αναπηρία χωρίς κοινωνικούς αποκλεισμούς!

Άνοιξε τις πόρτες του το Κοινωνικό Στέκι ΑμεΑ, πλημμύρισε με χαρούμενες φωνές, γέμισε με χρώμα και έδωσε άλλη ζωντάνια στην οδό Σβάιτσερ!!!

Με το πρόγραμμα του φορέα Δεσμός, “Δεσμός για τους νέους”, ο Σύλλογος Γονέων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου απέκτησε μια υπάλληλο βρεφονηπιοκόμο – παιδαγωγό ως υπεύθυνη του χώρου και καταφέρε να πραγματοποιήσει την επαναλειτουργία του.

Το προηγούμενο διάστημα έγινε η τακτοποίηση και η κατηγοριοποίηση του υλικού, η επικοινωνία για την έναρξη του χώρου και άρχισαν να δημιουργούνται τα τμήματα των παιδιών. Είναι μεγάλη η χαρά για τα παιδιά αλλά και για τον Σύλλογο η επαναλειτουργία του χώρου, καθώς δίνει στα παιδιά διέξοδο για Δημιουργική Απασχόληση και Κοινωνικοποίηση!

Όλες οι συναντήσεις μας θα γίνονται πάντα με τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και όταν αυτό μας επιτρέπεται! Είναι συγκινητική η παρουσία νέων φίλων, οι οποίοι επισκέπτονται καθημερινά το Κοινωνικό Στέκι ΑμεΑ για να μάθουν περεταίρω για τις δράσεις του.

Μια ακόμα προσπάθεια του συλλόγου παίρνει σάρκα και οστά χάρη στο πολύ σημαντικό πρόγραμμα Δεσμός για τους νέους που έδωσε συνολικά στην χώρα μας 14 νέες θέσεις εργασίας σε νέους, ηλικίας από 18 έως 30 ετών!

Στηρίξτε την προσπάθεια του Συλλόγου Γονέων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου για την οργάνωση του Εργαστηρίου Επαγγελματικής Απασχόλησης στο χώρο Κοινωνικό Στέκι ΑμεΑ Ρεθύμνου!

Δείτε πως εδώ…

 

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *