ΑΠΟΨΕΙΣ

Τα… Γκαρσόνια του… Kορονοϊού!

Μετά από τρεις μήνες, από τότε που ο κορονοϊός πήρε… «βίζα» για την Ευρώπη, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι η Ελλάδα έκανε πολύ καλή δουλειά και η συμπεριφορά των συμπατριωτών μας, απέναντι στην πανδημία, ήταν υποδειγματική.

 

του Θωμά Χαφή – Δημοσιογράφος ΑμεΑ

 

Οπωσδήποτε, αξίζουν συγχαρητήρια σ’ όλους κι όλες που τηρήσαμε με θρησκευτική ευλάβεια τις συστάσεις των ειδικών, αλλά αξίζουν συγχαρητήρια και στους ίδιους τους ειδικούς. Γιατί, τον πόλεμο τον κερδίσαμε όλοι μαζί. Και οι στρατιώτες και οι στρατηγοί.

Τώρα όμως αρχίζει η καλοκαιρινή περίοδος και η χώρα μας -κι αυτό είναι πάρα πολύ καλό- διαφημίζεται από διεθνή ταξιδιωτικά πρακτορεία ως «covid free area», δηλαδή ως περιοχή απαλλαγμένη από κορονοϊό.
Από τις 25 Μαΐου θ’ αρχίσουν νά ‘ρχονται ξένοι τουρίστες και κάπως θα μπορέσουμε να ρεφάρουμε από την, ήδη κουτσουρεμένη, λόγω κορονοϊού, καλοκαιρινή τουριστική σεζόν.

Είναι καλό που η χώρα μας διαφημίζεται ως covid free zone και μακάρι, αυτό το… ακρωτηριασμένο -λόγω κορονοϊού- καλοκαίρι, να γίνουμε τα γκαρσόνια του… κορονοϊού, μιας και δεν μπορέσαμε να γίνουμε τα γκαρσόνια της Ευρώπης!!!

 

Γράφει: ο Θωμάς Χαφής – Δημοσιογράφος ΑμεΑ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *