ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συμμετοχή του Συλλόγου Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης Ν.Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι» στους αγώνες Special Olympics Λουτράκι 2022

Ο Σύλλογος Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης Ν.Ροδόπης «ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ» με ανακοίνωση έδωσε το στίγμα, της πολύ επιτυχημένης παρουσίας των αθλητών του, στους αγώνες Special Olympics Λουτράκι 2022.

Η ανακοίνωση…

Ο Πέτρος,ο Γιώργος,η Κωνσταντίνα ,ο Ντέμης,η Ελένη,ο Κώστας, ο Ερέν, ο Νίκος,ο Μιχάλης, η Βασιλική, ο Θανάσης, ο Ζήσης, ο Χρήστος κι η Χρύσα είναι οι αθλητές μας. Είναι τα παιδιά που εκπροσώπησαν τον Σύλλογό μας!

Ταξίδεψαν μέχρι το Λουτράκι  για πρώτη φορά με τους προπονητές τους για να παρευρεθούν και να συμμετάσχουν στους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics Hellas «Λουτράκι 2022».

Υποψήφιο για ευρωπαϊκό βραβείο το εργαστήριο ζυμαρικών και μαρμελάδας του Συλλόγου Μέριμνας ΑμεΑ «Άγιοι Θεόδωροι»

Ο Σύλλογος Μέριμνας ΑμεΑ «Άγιοι Θεόδωροι» στο φεστιβάλ WeGrow Kids Festival!

Ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός με ρεκόρ συμμετοχής περίπου 1000 αθλητές από Ελλάδα και Κύπρο.

Νιώθουμε συγκινημένοι και περήφανοι ταυτόχρονα, για τα παιδιά μας αλλά και για όλα τα παιδιά της διοργάνωσης!

Οι αθλητές μας τα πήγαν περίφημα: χρυσό μετάλλιο στα 50 μέτρα ανδρών, στο ακόντιο ανδρών, στο softball ανδρών και στο ping pong ανδρών της 4ης κατηγορίας, αργυρό μετάλλιο στα 50 μέτρα ανδρών, στο softball γυναικών, χάλκινο μετάλλιο στην σφαίρα ανδρών, στο softball ανδρών, στα 50 μέτρα γυναικών, στο ping pong ανδρών 3ης κατηγορίας, στο ομαδικό μικτό bocce, στα 25 μέτρα ύπτιο γυναικών και στα 50 μέτρα ελεύθερο ανδρών.

#SpecialOlympics #SOHellas #SOHLoutraki2022 #7Sports900Athletes

#SportsUniteUsAll #SOHfamily

“Ένας κόσμος αγάπης με όλους νικητές!”

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

Πηγή: https://www.syd.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *