Η PhonoQuest είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, που εδρεύει στα Τρίκαλα Θεσσαλίας, και εξειδικεύεται στην ολιστική αντιμετώπιση ζητημάτων της ανθρώπινης φωνής. Τα ιδρυτικά μέλη της είναι καλλιτέχνιδες του λυρικού τραγουδιού με πάθος για την ανθρώπινη φωνή.

 

Κινητήριος δύναμη της ομάδας είναι η επιθυμία να δοθούν απαντήσεις στα σημαντικά φωνητικά ζητήματα των επαγγελματιών φωνής, μέσα από τον δημιουργικό διάλογο μεταξύ τέχνης και επιστήμης της φωνής. Με τον τρόπο αυτό η επιστήμη μπορεί και οφείλει να γίνει κατανοητή και εύχρηστη σε όλους όσους η φωνή αποτελεί εργαλείο της δουλειάς τους.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται πολύπλευρα τόσο στην Αθήνα όσο και στην επαρχία. Βασικός άξονάς της είναι η οργάνωση εκπαιδευτικών δράσεων για την υγεία της φωνής και η διάδοση πρακτικών εφαρμογών των γνωστικών εργαλείων, η συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα, μουσικά, επιστημονικά και εκπαιδευτικά και οι πολιτιστικές δράσεις, που αποτελούν εξίσου σημαντικό μέρος των προγραμμάτων.

Για την επιστημονική στελέχωση των δράσεων συνεργάζεται μόνιμα με τη διεπιστημονική ομάδα Voice Mentoring. Επιπλέον, διευρύνει συνεχώς το συνεργαζόμενο δίκτυο επιστημόνων φωνής, με σκοπό τη σταδιακή δημιουργία μιας οργανικής κοινότητας που θα αλληλεπιδρά και θα επωφελείται, ανταλλάσσοντας γνώση και εμπειρία.

Επικοινωνία: 

Web: https://phonoquest.com/
Email: contact@phonoquest.com

Τηλ: 6906610604 (Ειρήνη Παπαδημητρίου) και 6936530224 (Ζωή Φράττη)
Facebook: https://www.facebook.com/Phonoquest
Insta: https://www.instagram.com/phonoquest/
Twitter: https://twitter.com/PhonoQuest
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/phonoquest-greece-254106215/
Youtube: https://www.youtube.com/c/phonoquest

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *