ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Όραση και Αφή… Δράσεις για την Προσβασιμότητα στο ΚΠΙΣΝ!

Υποδεχόμαστε το 2022 με δράσεις αποκλειστικά για Μέλη, αφιερωμένες στις αισθήσεις! Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γραφής Braille στις 4/1 και στο πλαίσιο των δράσεων του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος – ΚΠΙΣΝ για την Προσβασιμότητα, τον Ιανουάριο εστιάζουμε στις αισθήσεις της όρασης και της αφής.

 

Μικροί και μεγάλοι, επισκεπτόμαστε το μοναδικό Μουσείο Αφής στην Ελλάδα και γνωρίζουμε τον Φάρο Τυφλών μέσα από δύο μοναδικά εκπαιδευτικά προγράμματα. Στο Members’ Meetup του μήνα συζητάμε για τον τρόπο με τον οποίο οι αισθήσεις συμβάλλουν στο καθημερινό μας “ευ ζην”, ενώ στη σειρά εργαστηρίων Θεατρικού Παιχνιδιού τα μικρά μας Μέλη εμπνέονται από αυτές, τις ζωγραφίζουν και τις ζωντανεύουν.

Δείτε | (Βίντεο) Προσβάσιμες Διαδρομές στο ΚΠΙΣΝ (Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος) με την Αλεξάνδρα Σταματοπούλου

(Βίντεο) Προσβάσιμες Διαδρομές στο ΚΠΙΣΝ (Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος) με την Αλεξάνδρα Σταματοπούλου

Η σειρά θεματικών εικαστικών επισκέψεων στο πλαίσιο της συνεργασίας του Προγράμματος Μελών με το εστιατόριο Delta και την Artworks συνεχίζεται και τον Ιανουάριο, ενώ τα νέα Μέλη της οικογένειας του ΚΠΙΣΝ ανακαλύπτουν τις εγκαταστάσεις του σε μία μοναδική ξενάγηση. Παράλληλα, μαθαίνουμε βήμα – βήμα πώς να παρέχουμε άμεσα βοήθεια σε όσους βρίσκονται σε κίνδυνο μέσα από ένα Μάθημα Α’ Βοηθειών.

Δείτε τις αποκλειστικές δράσεις Ιανουαρίου για Μέλη εδώ…

Μάθε περισσότερα για το Πρόγραμμα Μελών ΚΠΙΣΝ: me.snfcc.org/el
Το πρόγραμμα Μελών υποστηρίζεται από το Stavros Niarchos Foundation.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *