ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Νικόλας Τζαβάρας – Δημοσιογράφος

nikolas-tzavaras-radio

Ο Νικόλας Τζαβάρας είναι εις εκ των ευτυχέστερων ανθρώπων, στον πλανήτη, που έχει καταφέρει να «παντρέψει» τις δυο του μεγάλες αγάπες (Δημοσιογραφία-ΑμεΑ) και να τα κάνει μέρος της καθημερινότητάς του.

Όντας πτυχιούχος δημοσιογραφίας έχει ασχοληθεί με την τηλεόραση, τον Τύπο και από το 2016 διατηρεί την επιτυχημένη ραδιοφωνική εκπομπή «ΕΡΤ-open –Mind» στο ραδιόφωνο της EΡΤ-Open 106,7 fm. Η κοινωνική/ενημερωτική εκπομπή στο ραδιόφωνο που δίνει βήμα στις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες του πληθυσμού μας κι ειδικά στα ΑμεΑ και σε θέματα Ειδικής Αγωγής.

Με αφορμή την πλούσια και πολυετή εθελοντική δράση του στον χώρο της αναπηρίας και της 3ης Ηλικίας (δομή αποϊδρυματισμού ΠΙΚΠΑ Βούλας, Best buddies Greece, Κ.Α.Π.Η. Αγ. Δημητρίου κ.α.), εξειδικεύτηκε στον τομέα της Εργοθεραπείας και της Ειδικής Αγωγής.

Η ραδιοφωνική εκπομπή «ΕΡΤ-open-Mind» ένωσε τη φωνή της με το nevronas.gr από το 2019 έως και το 2022, μετονομάστηκε σε OpenMind, με κοινό στόχο την ανάδειξη θεμάτων, γεγονότων, προσώπων, επιστημονικών πεδίων και ό,τι άλλο αφορά θέματα της αναπηρίας και των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *