ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ: Γιορτή για την λήξη των εθελοντικών προγραμμάτων του Συλλόγου (Βίντεο)

Tην Κυριακή 2 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης των εθελοντικών προγραμμάτων του Συλλόγου ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ. Ένας Σύλλογος που εδώ και λίγα χρόνια χαρίζει χαμόγελο και αισιοδοξία στους αυτιστικους κάθε ηλικίας και στις οικογένειές τους, με τη στήριξη εθελοντών και στόχο την ανάπτυξη κυρίως φιλικών σχέσεων.

Ο δρόμος μπροστά στο μικρό χώρο του Συλλόγου στην Άνω Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης, πλημμύρισε από τα νιάτα και τη δροσιά των εθελοντών, τα γέλια των παιδιών , τη συγκίνηση των γονιών, την αγάπη όλων των φίλων!
Τη γιορτή άνοιξαν τα παιδιά  μαζί με τους δασκάλους τους της μουσικής και των κρουστών, με όμορφα τραγούδια. Στη συνέχεια δόθηκαν οι βεβαιώσεις εθελοντισμού στους σχεδόν 100 φέτος εθελοντές, ενώ ακολούθησε γλέντι με χορό, σουβλάκια ποτό και πολύ κέφι!

Παράλληλα μπορούσε κάποιος να θαυμάσει την έκθεση ζωγραφικής των παιδιών, αλλά και φωτογραφίες από τις εξορμήσεις τους στη Θεσσαλονίκη με την ομάδα φωτογραφίας!

Η οικογένεια του ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ συνεχώς μεγαλώνει και προσκαλεί τον καθένα από μας να γίνει μέλος του για να βιώσει τη χαρά της ανιδιοτελούς προσφοράς! Η συμμετοχή σε όλες τις δράσεις και δραστηριότητες είναι δωρεάν και για οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει στο τηλέφωνo 6979720402.