ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Ιωάννα Πατσαβού – Κλινική Κοινωνική Λειτουργός – Ψυχοθεραπεύτρια μέσω Τέχνης

Η Ιωάννα Πατσαβού, είναι Κλινική Κοινωνική Λειτουργός και Ψυχοθεραπεύτρια μέσω Τέχνης. Αποφοίτησε από το τμήμα Κοινωνικής Εργασίας με κλινική κατεύθυνση, στο Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης και κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Κοινωνικού Λειτουργού.

Είναι πιστοποιημένη χοροθεραπεύτρια, παρακολουθώντας το τριετές εκπαιδευτικό πρόγραμμα χοροθεραπείας στην Ένωση Χοροθεραπευτών Ελλάδος και έχει κάνει κλινική μετεκπαίδευση στα «Ψυχοδυναμικά Ομάδας σε Ψυχιατρικά Πλαίσια» του Τμήματος Ψυχολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στην παρούσα φάση είναι εκπαιδευόμενη στο τετραετές πρόγραμμα Συστημικής Ψυχοθεραπείας.

Η κλινική της εμπειρία ξεκινά από το 2007 και περιλαμβάνει την εργασία με ποικίλους πληθυσμούς όπως καρκινοπαθείς παιδικής ηλικίας, άτομα με διαταραχές μνήμης, ψυχιατρικούς ασθενείς και άτομα με αναπτυξιακές διαταραχές.

Ακόμα, συντονίζει Ομάδες Χοροκινητικής Ψυχοθεραπείας με ψυχωτικούς ασθενείς, ενήλικα άτομα με νοητική υστέρηση, αυτισμό και σύνδρομο Down, καθώς επίσης και ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nevronas. All Rights Reserved. | Powered by LiSolutions
error: Content is protected !!