ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ημερίδα στην Θεσσαλονίκη από το Κέντρο Καθοδήγησης Καρκινοπαθών

Το Κέντρο Καθοδήγησης Καρκινοπαθών-Κάπα3, διοργανώνει ημερίδα στο πλαίσιο του έργου «E-Health4Cancer», συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μέσα από τη συνεργασία 4 εταίρων από 3 διαφορετικές χώρες (Ελλάδα, Ιταλία, Δανία) αποσκοπούμε στην ανταλλαγή καλών πρακτικών στη χρήση μη κλινικών λύσεων ψηφιακής υγείας για ασθενείς με καρκίνο και τους φροντιστές αυτών στην Ευρώπη, καθώς και στην εξερεύνηση των τελευταίων εξελίξεων στον τομέα αυτό, εξετάζοντας σύγχρονες προκλήσεις και διαθέσιμες λύσεις στην υποστήριξη των ογκολογικών ασθενών.

Κάπα3: Cancer may control your body, but not your soul

Κάπα3: Cancer may control your body, but not your soul

Στην ημερίδα συμμετέχουν επιστήμονες από το χώρο της υγείας, ιατροί, νοσοκομειακοί, πανεπιστημιακοί, εκπρόσωποι της Κοινωνίας των Πολιτών αλλά και ασθενείς που θα καταθέσουν τη δική τους πολύτιμη άποψη με στόχο την ενίσχυση το ρόλου του ασθενούς/φροντιστή́, ώστε αυτός να έχει αυτονομία, ψηφιακές γνώσεις και να αναζητά́ ποιοτικότερη περίθαλψη μέσα από μια βελτιωμένη patient experience.

Δείτε εδώ το Πρόγραμμα της Ημερίδας

Η ημερίδα διοργανώνεται σε συνεργασία με το Ερευνητικό Εργαστήριο “Φροντίδα Ενηλίκων Ασθενών με Καρκίνο” του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος.

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *