ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Η ιστιοπλοΐα ως εναλλακτική απασχόληση για παιδιά και νέους με Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος»

Το KMOΠ – Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας και ο Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ΑΛΜΑ» σας προσκαλούν στην ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνουν με θέμα «Η ιστιοπλοΐα ως εναλλακτική απασχόληση για παιδιά και νέους με Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος».

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021, 19:00- 21:00, στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου (Μαρίνα Φλοίσβου, Παλαιό Φάληρο, 175 61).

Η συζήτηση θα επικεντρωθεί στις ευκαιρίες που παρουσιάζονται τόσο για τους νέους και τα παιδιά με ΔΑΦ μέσα από την ενασχόληση τους με την ιστιοπλοΐα, όσο και για τους Ναυτικούς Ομίλους και τους εκπαιδευτές ιστιοπλοΐας στην Ελλάδα. Παράλληλα, θα παρουσιαστούν πρακτικά παραδείγματα, στρατηγικές και υπάρχουσες ευκαιρίες για την ενασχόληση των παιδιών και νέων με ΔΑΦ με το άθλημα.

Στη συζήτηση θα παρουσιαστούν πρακτικά παραδείγματα, στρατηγικές και υπάρχουσες ευκαιρίες για την ενασχόληση των παιδιών και νέων με ΔΑΦ με το άθλημα.

Εγγραφείτε στην εκδήλωση εδώ: https://forms.gle/NK7v34KEp8poK2nw7

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα, πατώντας εδώ…

Με βάση τα τελευταία μέτρα για την αντιμετώπιση της διασποράς της Covid-19 η είσοδος στο συνέδριο θα γίνεται μόνο με τα εξής:

  • Προεγγραφή στην εκδήλωση
  • Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης
  • Αστυνομική ταυτότητα ή άλλο έγγραφο ταυτοπροσωπείας

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις σχετικά με την εκδήλωση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο sailaway@kmop.org / oikonomou.s@kmop.org και τηλεφωνικά στο 210 3637547.

 

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

 

Πηγή: https://www.kmop.gr/

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *