ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Ευφροσύνη – Χλόη Λουκοπούλου

Λατρεύω τη γνώση, τον καφέ, τις εφαρμοσμένες επιστήμες, τον εθελοντισμό και το ποδόσφαιρο!
Έχω κάνει σπουδές Πληροφορικής, β. Φαρμακείου, Κοινωνικών επιστημών και Οικονομικών.

Αναρωτιέστε γιατί τόσα και γιατί διαφορετικά;

Ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου είναι η έρευνα και η γνώση. Απ’ όταν θυμάμαι τον εαυτό μου ερευνούσα, ρωτούσα και έψαχνα να μάθω για τα πάντα… Βέβαια μου πήρε πάρα πολλά χρόνια να αντιληφθω τί ήταν αυτό που πραγματικά ήθελα να κάνω κι έτσι κάπου στα 19-20 χρόνια μου, όντας εργαζόμενη φοιτήτρια, άρχισα να ασχολούμαι στον ελεύθερο μου χρόνο με ερευνητικά projects και να ερωτεύομαι καθημερινά τη διαδικασία, τις επιστήμες, τη συγγραφή εκλαϊκευμένων κειμένων για την επιστήμη.

Αποφάσισα ότι η εκπαίδευση είναι κάτι που θα μείνει στη ζωή μου, και μάλλον δεν θα σταματήσω ποτέ να βρίσκομαι σε τάξεις από τη μεριά της έδρας… από τη μεριά των θρανίων… ακόμα και μπροστά από οθόνη.

Έχω εργαστεί ως: καθηγήτρια STEM robotics, μαθηματικών, πληροφορικής και αγγλικών (mother tongue), είμαι ερευνήτρια σε διεπιστημονικά θέματα γνωστικών επιστημών, κοινωνιολογικών, οικονομικών και μαθηματικών, εργάζομαι σε εταιρεία πληροφορικής, παρέχω υπηρεσίες συμβουλευτικής και ασχολούμαι εντατικά με τη διοργάνωση events και ομιλιών με στόχο την επικοινωνία της επιστήμης στο ευρύτερο κοινό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *