ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

EUROhope: Μια μπασκετική «αγκαλιά» για παιδιά στο Φάσμα του Αυτισμού!

Το Eurohoops Dome αγκαλιάζει νέους και νέες στο Φάσμα του Αυτισμού, δημιουργώντας το πρόγραμμα EUROhope, σε συνεργασία με το «Τζάμπολ Αγάπης». Ο αθλητισμός έχει τη δύναμη να αλλάξει τον κόσμο. Αυτός είναι και ο στόχος του προγράμματος EUROhope, να δημιουργήσει έναν ομορφότερο κόσμο για τα παιδιά στο Φάσμα του Αυτισμού, προσφέροντάς τους ελπίδα!

 

Ο Οργανισμός Eurohoops, πιστεύοντας βαθιά στη δύναμη αυτή του αθλητισμού, ανακοινώνει την ίδρυση δύο τμημάτων Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής για παιδιά στο Φάσμα του Αυτισμού, με την τεχνογνωσία του «Τζάμπολ Αγάπης», του καινοτόμου προγράμματος διδασκαλίας μπάσκετ για παιδιά Ειδικής Αγωγής.

Διαβάστε | Το “Τζάμπολ Αγάπης”… του Αυτισμού!

Το “Τζάμπολ Αγάπης”… του Αυτισμού!

Το EUROhope θα αγκαλιάσει νέους και νέες που βρίσκονται στο Φάσμα του Αυτισμού, προσφέροντάς τους ένα κατάλληλο περιβάλλον ώστε να αθληθούν και να διασκεδάσουν, δωρεάν. Μέσα από τη συμμετοχή τους σε ένα πρόγραμμα ομαδικού αθλήματος σχεδιασμένο για τις δικές τους ανάγκες, τα παιδιά μπορούν να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση – να γνωρίσουν έναν νέο κόσμο, που θα τους δώσει χαρά και ελπίδα.

Το EUROhope είναι πρόγραμμα Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής που έχει ως σκοπό τη συνεκπαίδευση-συνάθληση των παιδιών και την κατάργηση της διαφορετικότητας, εντός και εκτός γηπέδου.

Το πρόγραμμα EUROhope απευθύνεται σε νέους και νέες, ηλικίας 12 έως 22 ετών, που βρίσκονται στο Φάσμα του Αυτισμού. Ο εμπνευστής και ιδρυτής του «Τζάμπολ Αγάπης», καθηγητής φυσικής αγωγής και προπονητής μπάσκετ, Γιάννης Τσουμπρής, αποτελεί τον Υπεύθυνο του προγράμματος, έχοντας αναλάβει τον προπονητικό σχεδιασμό με βάσει τις εξειδικευμένες γνώσεις και την πολυετή εμπειρία του.

Οι δραστηριότητες των τμημάτων Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής θα πραγματοποιούνται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Eurohoops Dome, στην Κηφισιά, μία φορά την εβδομάδα. Ο χώρος προσαρμόζεται στις ανάγκες του προγράμματος, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια των προπονήσεων θα υπάρχει επίβλεψη από διασώστη.

Πληροφορίες

Έναρξη: 10/12/2021
Ημέρα & ώρες διεξαγωγής: Παρασκευή | 19:00-19:45, 19:45-20:00 Δωρεάν συνδρομή

Επικοινωνία

Τηλέφωνο: 210 800 2957, 698 303 6590
Email: academy@eurohoops.net
Διεύθυνση: Ευρώτα 24, Κηφισιά

Γραμματεία
Δευτέρα έως Παρασκευή | 17:00-20:30
Σάββατο | 09:00-16:00
Κυριακή | 09:00-11:30

 

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *