ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ένα συμπεριληπτικό παιχνίδι για παιδιά με αναπηρία σε παιδική χαρά στον Άλιμο

Ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης με ανάρτηση του ανακοίνωσε την τοποθέτηση ενός συμπεριληπτικού παιχνιδιού για παιδιά με αναπηρία σε παιδική χαρά του Δήμου.

Η σχετική ανάρτηση:

“Ένα πολύ πρωτότυπο παιχνίδι για παιδιά με αναπηρία, τα οποία βρίσκονται σε αμαξίδιο, τοποθετήσαμε στην παιδική χαρά του Λόφου Πανί, σε συνεργασία με το Skip και τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος!

Το παιχνίδι σχεδιάστηκε από την ομάδα του Skip, ειδικά για να παίζουν σε αυτό όλα τα παιδιά μαζί, ακόμα και εκείνα που βρίσκονται σε αναπηρικά αμαξίδια. Πρόκειται για μία αμμοδόχο κατασκευασμένη 100% από ανακυκλωμένο πλαστικό, η οποία επιτρέπει στα παιδιά να δημιουργούν έργα από άμμο, να διασκεδάζουν και να εκφράζονται δημιουργικά.

Γινόμαστε, έτσι, ο πρώτος Δήμος που φιλοξενεί ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι συμπερίληψης αποκλειστικά από ανακυκλωμένο πλαστικό. Με την πρωτοποριακή αυτή δράση, προάγουμε την ισότητα, τη συμπερίληψη και την αμοιβαία αλληλεπίδραση ανάμεσα σε όλα τα παιδιά. Ταυτόχρονα, περνάμε ένα σημαντικό μήνυμα για τον σεβασμό στο περιβάλλον και την ανακύκλωση.

Ευχαριστούμε θερμά το Skip, που με πολλή ευαισθησία συμβάλλει στην προσπάθεια να φτιάξουμε έναν κόσμο γεμάτο χαρά, ισότητα και ανοιχτούς ορίζοντες για όλους. Η συνεργασία μας είναι εξαιρετικά παραγωγική, καθώς έχουμε ήδη δημιουργήσει μαζί και το Κοινωνικό Πλυντήριο και την Κοινωνική Ντουλάπα, δύο πρωτοβουλίες με κοινωνική και περιβαλλοντική διάσταση, που βοηθούν τους πολίτες μας καθημερινά.

Ευχαριστούμε επίσης και τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος για τη δική τους ουσιαστική συμβολή στην προσπάθεια αυτή.
Καλό παιχνίδι σε ΟΛΑ τα παιδιά!

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

Πηγή: Ανδρέας Κονδύλης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *