ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

5η επίδειξη μόδας ΑΜΕΑ στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ «Σοφία Μπεφόν»

Η 5η Επίδειξη Μόδας AMEA που διοργανώνει το Σωματείο ΔΥΑΜΕΑ («Δεν υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες, υπάρχουν μόνο άνθρωποι»), υπό την αιγίδα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου και την αμέριστη στήριξη του Δημάρχου Γιάννη Φωστηρόπουλου, επιβεβαιώνει στο έπακρο το σύνθημα που βροντοφωνάζουν τα μέλη του Σωματείου: ότι δεν υπάρχουν διαφορετικοί άνθρωποι…

Μια Γιορτή Αγάπης και Προσφοράς…

19 Σεπτεμβρίου 2022 | Κλειστό Γυμναστήριο Παλαιού Φαλήρου «Σοφία Μπεφόν»

Μία τοποθεσία, που μόνο τυχαία δεν έχει επιλεγεί. Ένας χώρος, στον οποίο ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου φρόντισε τόσο τιμητικά να δώσει το όνομα μίας γυναίκας που έγινε συνώνυμο της ανιδιοτελούς προσφοράς, της βοήθειας προς όλους όσοι είχαν ανάγκη. Και ας έμελλε αυτό το πάθος της να της στερήσει τη ζωή. Τα ιδανικά που μεταλαμπαδεύονται από τη στάση ζωής της Σοφίας Μπεφόν αποτελούν τον πλέον ιδανικό «οδηγό» για όλους όσοι συμμετέχουν στην Επίδειξη Μόδας ΑΜΕΑ που θα φιλοξενηθεί στις 19 Σεπτεμβρίου 2022 στο κλειστό «Σοφία Μπεφόν» του Παλαιού Φαλήρου.

Παραολυμπιονίκες, αθλητές ΑμεΑ, πρώην και νυν μοντέλα, εστεμμένες διαγωνισμών ομορφιάς, απλοί αθλητές, χορευτές θα είναι όλοι εκεί. Θα κάνουν το δικό τους «catwalk» στην πασαρέλα που θα στηθεί στο Κλειστό «Σοφία Μπεφόν».

Η Προσβασιμότητα και στην Μόδα… Προσαρμοσμένη μόδα σε προσαρμοσμένη πασαρέλα!

Η Προσβασιμότητα και στην Μόδα… Προσαρμοσμένη μόδα σε προσαρμοσμένη πασαρέλα!

Τα ρούχα με τα οποία θα πραγματοποιηθεί η Επίδειξη Μόδας ΑΜΕΑ είναι κατ’ αποκλειστικότητα από τον Οίκο Μόδας «Nikos-Takis».

Η 5η Επίδειξη Μόδας ΑΜΕΑ τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

Η είσοδος στην 5η Επίδειξη ΑΜΕΑ είναι ΔΩΡΕΑΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *