ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Ξέρεις το όνομα της, όχι την ιστορία της!»: 5ο Συνέδριο Γίνε Άνθρωπος για την Έμφυλη Βία

Ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός, “Γίνε Άνθρωπος” σε συνεργασία με τον Δήμο Ηλιούπολης σας προσκαλούν στο συνέδριο: «Ξέρεις το όνομά της, όχι την Ιστορία της!», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας Κατά των Γυναικών που θα λάβει χώρα στις 24 Νοεμβρίου 2023.

Με γνώμονα την επιστημονική ενημέρωση αλλά και τη βιωματική ματιά συμμετεχόντων ομιλητών, υπό την ενθαρρυντική παρουσίαση της καταξιωμένης δημοσιογράφου Μάγδας Τσέγκου, όπως και σε κάθε συνέδριο έτσι και τώρα, το Γίνε Άνθρωπος υψώνει ξανά το ανάστημα του ενάντια στη βία.

Με συμμετοχές καλλιτεχνών όπως τον Γιάννη Ζουγανελη σε συνεργασία με τον τραγουδοποιό Αντώνη Αγγελίδη και με την υποστήριξη των ηθοποιών Γιώργου Καραμίχου και Ντιάνας Φραγκιά.

Με την αμέριστη στήριξη της μητέρας της Γαρυφαλλιάς Ψαρράκου και Προέδρου του Γίνε Άνθρωπος, Αλεξάνδρας Μάκου και την ουσιαστική της συνδρομή ως κεντρικής ομιλήτριας.

Πεθαίνοντας για ένα διαζύγιο: Εκείνες που επέζησαν και ο αγώνας για δικαιοσύνη

Πεθαίνοντας για ένα διαζύγιο: Εκείνες που επέζησαν και ο αγώνας για δικαιοσύνη

Με ειδικούς από διαφορετικούς τομείς, όπως η Καθηγήτρια Εγκληματολογίας και Εγκληματολογικής Ψυχολογίας στο ICPS College και στο UCLAN University, Ιδρύτρια του φορέα “Γίνε Άνθρωπος” και Trauma Coach στο traumahelp.gr, Κέλλυ Ιωάννου, η Ειδική Παιδαγωγός/Φιλόλογος – Επιστημονική Υπεύθυνη Ινστιτούτο Ανάπτυξης & Ευζωίας “Τηλεσκόπιο”, Μαρία Γαλανοπούλου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης και η Ιδρύτρια Focus- Bari & Resilience Expert, Ξένια Κούρτογλου, το 5ο συνέδριο του Γίνε Άνθρωπος προσφέρει μια μοναδική  ευκαιρία για προσωπική ενδυνάμωση, με έμφαση στην ανάληψη δράσης για την εξάλειψη κάθε μορφής βίας.

Όχι μόνο διαλέξεις, αλλά δράση και διάλογος! Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει διαδραστικές δραστηριότητες, συζητήσεις, και ανοιχτό διάλογο για τις απόψεις και τις απορίες του κοινού.

Η δωρεάν συμμετοχή σας σε ένα συνέδριο που διαφέρει, προσφέροντας πρακτική εφαρμογή των γνώσεων και ενθαρρύνοντας την κριτική σκέψη και την αλληλεγγύη, είναι πολύτιμη αν όχι απαραίτητη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 24 Νοεμβρίου 2023, στις 18:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων “Μίκης Θεοδωράκης” του Δημαρχείου Ηλιούπολης.

Μέγας Χορηγός: Οπτικά “Οφθαλμός”

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

Πηγή: gineanthropos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *