ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το Τζάμπολ Αγάπης πάει Κόρινθο!

Το Τζάμπολ Αγάπης ανακοίνωσε την δημιουργία τμήματος Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής στην Κορίνθο, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Δημοτικού σχολείου Κορίνθου και τη στήριξη του Φάσμα Σωματείο Γονέων Παιδιών Με Αυτισμό & Asperger Κορινθιας!

 

Το Φάσμα Σωματείο Γονέων Παιδιών με Αυτισμό & Asperger Κορινθίας σε ανακοίνωσή του ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτή που μόλις ξεκίνησε!

“Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Γιάννη Τσουμπρή από το Τζάμπολ Αγάπης για την πρωτοβουλία του αυτή και την εθελοντική συμμετοχή του!

Η ομαδική άθληση εξυπηρετεί ταυτόχρονα πολλούς και σημαντικούς στόχους για την ολόπλευρη ανάπτυξη των παιδιών στο φάσμα του Αυτισμού και πρωτίστως συμβάλλει στην κοινωνικοποίησή τους.

Εμείς οι γονείς νιώθουμε ευγνώμονες και υπερήφανοι για τα παιδιά μας.

Διαβάστε | Το “Τζάμπολ Αγάπης”… του Αυτισμού!

Το “Τζάμπολ Αγάπης”… του Αυτισμού!

Ευχαριστούμε επίσης και τον κ.Τζίμη Καρπούζο προπονητή Καλαθοσφαίρισης για την εθελοντική του συμμετοχή στην προσπάθεια αυτή!!

Πολλά συγχαρητήρια και στον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Δημοτικού σχολείου Κορίνθου κ. Νίκο Καμπά!!

Τέλος, θερμές ευχαριστίες στο Κε.π.α.π Δήμου Κορινθίων και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο κ. Θέμη Κουτσογκίλα για την παραχώρηση του κλειστού Γυμναστηρίου Κορίνθου!!

Η προσπάθεια αυτή γίνεται από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Δημοτικού σχολείου Κορίνθου με τη στήριξη και του Σωματείου ΦΑΣΜΑ!!”

 

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *