ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το MDA Ελλάς τίμησε τους Παραολυμπιονίκες- Μέλη του!

Το MDA Ελλάς πραγματοποίησε μία ιδιαίτερα συγκινητική εκδήλωση για να τιμήσει τους Παραολυμπιονίκες – Μέλη του, που έλαβαν μέρος στους 16ους Καλοκαιρινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο και κατέκτησαν μετάλλια.

 

Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης και η Κατερίνα Πατρώνη διακρίθηκαν στο άθλημα του Boccia κατακτώντας ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο. Η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο άθλημα της κολύμβησης στα 50 μ. ύπτιο. Η Ναστάζια Πυργιώτη και ο Γιάννης Πυργιώτης κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο Boccia.

Διαβάστε | Αλεξάνδρα Σταματοπούλου: “Οι πιο αδικημένοι αθλητές είναι οι Παραολυμπιονίκες. Θα ήθελα να μην δω άλλους αθλητές αδικημένους”

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν: η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνίας των Πολιτών, κυρία Κατερίνα Γκαγκάκη καθώς και ο Πρόεδρος ΔΣ της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, κύριος Κωνσταντίνος Δέδες οι οποίοι πραγματοποίησαν εναρκτήριους χαιρετισμούς και συμμετείχαν στην βράβευση των αθλητών μαζί με την Πρόεδρο του Σωματείου, κυρία Βάνα Λαβίδα.

Το MDA Ελλάς ευχαριστεί θερμά για την υποστήριξη:
• Την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων για την φιλοξενία
• Το κοσμηματοπωλείο MINAS DESIGN για την προσφορά των αναμνηστικών βραβείων των αθλητών
• Την εταιρεία Begnis Catering
• Την εταιρεία Coca-Cola 3Ε
• Το Κτήμα Γεροβασιλείου

 

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *