ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Θέση Εργασίας Ειδικού Παιδαγωγού στο ΚΔΑΠΑμεΑ ”ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ”

Ο Σύλλογος  Γονέων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Αναγέννηση με έδρα το Μαρούσι, ανακοινώνει την προκήρυξη 1 θέσ    ης εργασίας Ειδικού Παιδαγωγού για τις ανάγκες του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Α.με.Α «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» που λειτουργεί στην Πεύκη, καλεί τους/τις ενδιαφερόμενους/νες να υποβάλουν το Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα τους για την παρακάτω θέση εργασίας, ορισμένου χρόνου.

Περιγραφή θέσης εργασίας

Θέση Εργασίας :Ένας Ειδικός Παιδαγωγός για 8ωρη απογευματινή απασχόληση (13:00-21:00) στο ΚΔΑΠΑμεΑ  και με σχετική εμπειρία σε εφήβους και ενήλικες με διαταραχή αυτιστικού φάσματος, όπως επίσης και συμμετοχή ως συνοδός -εμψυχωτής σε προκαθορισμένα διήμερα αυτόνομης διαβίωσης μια φορά τον μήνα και πολυήμερα προγράμματα, με σύμβαση ορισμένου χρόνου.

Σύντομη Περιγραφή του Φορέα: Ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Αναγέννηση ιδρύθηκε το 2003 από γονείς και φίλους αυτιστικών παιδιών, με σκοπό να διασφαλίσει τα ισότιμα δικαιώματα τους στην ζωή και παράλληλα να συνδράμει το οικογενειακό τους περιβάλλον στο δύσκολο έργο τους. Ο βασικός σκοπός του Συλλόγου είναι η ίδρυση πρότυπων δομών εκπαίδευσης και Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης για ωφελούμενους ηλικίας 18 ετών και άνω, διασφαλίζοντας τα μέσα για μια προστατευμένη και αξιοπρεπή ζωή, καθ΄ όλη τη διάρκεια του βίου τους και κυρίως, όταν οι γονείς δεν θα μπορούν πλέον βιολογικά να ανταποκριθούν.

Σκοπός εργασίας: Να συμβάλλει  στην εκπαίδευση, εκτόνωση και ενδυνάμωση των ωφελούμενων , καθώς και στη βελτίωση της φυσικής του κατάστασης, στη βελτίωση των γνωστικών και κοινωνικών δεξιοτήτων, επικοινωνίας, ενδυνάμωσης των κοινωνικών σχέσεων, αυτονομίας   και  ψυχαγωγίας.

Κύρια καθήκοντα και βασικές αρμοδιότητες:

 • Σχεδιασμός και υλοποίηση εκπαιδευτικού προγράμματος σχεδιασμένο στις ανάγκες του εκάστοτε ωφελούμενου με σκοπό την μέγιστη αυτονομία
 • Μέριμνα για την προσωπική υγιεινή των ωφελούμενων
 • Ενεργή συμμετοχή  στις  ψυχοπαιδαγωγικές και αθλητικές δραστηριότητες των ωφελούμενων (εξωτερικές δραστηριότητες, αθλητικά προγράμματα, προγράμματα κοινωνικοποίησης κλπ)
 •  Συνοδεία- εμψύχωση ωφελούμενων σε διήμερα ή πολυήμερα προγράμματα αυτόνομης διαβίωσης σε προκαθορισμένες ημερομηνίες

Επιθυμητά προσόντα υποψηφίων

 • Πτυχίο Παιδαγωγικών σπουδών ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ με ειδίκευση στην ειδική αγωγή
 • Απαραίτητη η εμπειρία στην φροντίδα και εκπαίδευση ατόμων με ΔΑΦ ή νοητική υστέρηση ή ψυχικές ασθένειες (1 έτος)
 • Θα εκτιμηθεί εθελοντική εργασία σε σχέση με το αντικείμενο εργασίας.
 • Θα εκτιμηθεί εμπειρία εμψύχωσης νέων και δημιουργικής απασχόλησης
 • Ικανότητα να εργάζεται υπό συνθήκες πίεσης και ανάληψης πρωτοβουλιών
 • Ικανότητα επίλυσης προβλημάτων σε καθημερινές καταστάσεις κρίσης
 • Ομαδικότητα, υπευθυνότητα, συνεργασία και προσαρμοστικότητα

Αποστολή βιογραφικών μέσω email στο anagennisi03@yahoo.gr, με τίτλο

 • «Θέση Ειδικός Παιδαγωγός  για ΚΔΑΠ»

Για κάθε πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία του Συλλόγου: Τηλ: 210 8322477.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *