ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ

Σεμινάριο: “Δουλεύοντας Με Παραβατικούς Νέους Με Συνυπάρχουσες Ψυχιατρικές Διαταραχές”

Tο Τμήμα Επιστημονικής Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης του «Κέντρου Παιδιού και Εφήβου» διοργανώνει ασύγχρονο, διαδικτυακό σεμινάριο elearning με θέμα:

«Εισαγωγή στην εκπαίδευση: Δουλεύοντας με παραβατικούς νέους με συνυπάρχουσες ψυχιατρικές διαταραχές» 
1η Σειρά

 

Για Επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να εργαστούν ή εμπλέκονται ήδη στη διαχείριση νεαρών ατόμων με παραβατική συμπεριφορά και συνυπάρχουσες ψυχιατρικές διαταραχές.

Ημερομηνίες:

26 Φεβρουαρίου 2021 (αποστολή βιντεοσκοπημένων εισηγήσεων)

13 -14 Μαρτίου 2021 (Ζωντανή διαδικτυακή συνάντηση)

Δομή: 20 ώρες εκπαίδευσης

  • 12 ώρες ασύγχρονη εκπαίδευση – βιντεοσκοπημένες εισηγήσεις
  • 8 ώρες ζωντανή διαδικτυακή πρακτική εκπαίδευση & συζήτηση

Κόστος: 180 ευρώ

Ειδική τιμή: 140 ευρώ, για εγγραφές έως 21/1/2021, φοιτητές, ανέργους, εγγραφές άνω των 3 ατόμων και πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας.

Εγγραφές: Έως 23/2/2021

Σκοπός: Οι εκπαιδευόμενοι να αποκτήσουν γνώσεις και να αναπτύξουν δεξιότητες, στάσεις, απόψεις και συμπεριφορές σε σχέση με την παραβατικότητα των νέων και τις συνυπάρχουσες ψυχιατρικές διαταραχές, εφαρμόσιμες στη δουλειά με αυτόν τον πληθυσμό, όπως αυτές προκύπτουν από τις κύριες θεωρητικές και κλινικές προσεγγίσεις.

Ώστε: Να μπορούν να σχεδιάζουν ένα πλάνο θεραπείας και αποκατάστασης λαμβάνοντας υπόψη τις δυνατότητες του ατόμου και τις διαθέσιμες υπηρεσίες, σε πλαίσιο διεπιστημονικής και διατομεακής συνεργασίας και να μπορούν να καταρτίζουν ένα σχέδιο πρόληψης της παραβατικότητας, σε ατομικό και κοινοτικό επίπεδο.

Πληροφορίες: https://kpechios.gr/ta-nea/49-tmima-epistimonikis-tekmiriosis-kai-ekpaidefsis/867-douleyontas-me-paravatikoys-neous-me-synyparxouses-psyxiatrikes-diataraxes

Τμήμα Επιστημονικής Τεκμηρίωσης & Εκπαίδευσης, Χούλη Παρασκευή, Τηλέφωνο: 6984601372, 2105731581, Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00-15:00, E-mail: seminars@kpechios.gr

 

Αναλυτικές πληροφορίες εδώ…

Δείτε το πρόγραμμα εδώ…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *