ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Κατερίνη αγκάλιασε την δράση της Μέριμνας Παιδιού για τον αυτισμό

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Συλλόγου «Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης» το Σάββατο 2 Απριλίου, για συμμετοχή στη δράση ευαισθητοποίησης στα καφέ της πόλης.

 

Με δελτίο τύπου η Μέριμνα αναφέρει:
Ευχαριστούμε πολύ τα καφέ Freud Bareatory ,Boutique 26, Πόδας Restobartisserie, Χαρούμενος Γάιδαρος, RockaBilly, Bar Tessera, Red Coffee Bar Bistro 49, Oliver΄s pub–Bar,  Mikel Katerini ,Kartell design café, Moby Dick Pub, Greco, Florian Bistro-Cafe  .

Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης: Πρόγραμμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σε Σχολειά για θέματα αναπηρίας

Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης: Πρόγραμμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σε Σχολειά για θέματα αναπηρίας

Αυτή την όμορφη μέρα πολλοί ήταν αυτοί που απόλαυσαν τον πρωινό τους καφέ συνοδεία με το μπισκότο σε σχήμα παζλ που με τόση φροντίδα επιμελήθηκε ο Δημήτρης Δερμίσης και οι συνεργάτες του έχοντας στο πλάι του τους καλύτερους βοηθούς τους νέους της Μέριμνας το προσωπικό και τους εθελοντές που πραγματικά τους ευχαριστούμε θερμά.

Το βράδυ της ίδιας μέρας, στις 20:30 το Δημαρχείο της Κατερίνης φωτίστηκε σε χρώμα μπλε και οι νέοι μας μαζί με εθελοντές μοίρασαν όμορφα σαπουνάκια στο σχήμα του παζλ και ενημερωτικά φυλλάδια στους περαστικούς. Σ ‘ αυτή την όμορφη δράση συμμετείχαν ο Δήμαρχος κ. Κώστας Κουκοδήμος, Δημοτικοί Σύμβουλοι και τα μέλη του Δ.Σ της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης κ. Μαρία Μπίλα Αντιπρόεδρος και η κ. Ολυμπία Θεοχάρους καθώς και το προσωπικό της Μέριμνας.

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

Πηγή: merimnakaterini.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *