ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μία Αγκαλιά για το Ορφανοτροφείο Βόλου!

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση συλλογικής και κοινωνικής ωφέλειας ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ , όπως κάθε χρόνο εξέδωσε ημερολόγιο για το έτος 2021, καθώς και ένθετο τηλεφωνικό κατάλογο σημαντικών υπηρεσιών της Ελλάδος, δείγμα της οποίας θα αναρτηθεί στην ηλεκτρονική μας σελίδα http://www.worldhug.gr/

 

Πρωταρχικός στόχος της Κοινσεπ «Παγκόσμια Αγκαλιά» είναι η δημιουργία συνθηκών οι οποίες θα διευκολύνουν την πρόσβαση πολιτών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες στην απασχόληση, την ενσωμάτωση και κοινωνικοποίηση τους αλλά και στην ικανοποίηση των ψυχαγωγικών τους αναγκών.
Μέσα από τις δραστηριότητες μας θέλουμε να στηρίξουμε και να βοηθήσουμε την λειτουργία και ανάπτυξη Συλλόγων, φορέων, ευπαθών κοινωνικών ομάδων οι οποίοι ευαισθητοποιούνται σε σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις μέσα σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Με ένα άτυπο δίκτυο εθελοντών, παρέχουμε και υποστηρίζουμε την απασχόληση και την ένταξη στην καθημερινότητα για τα πιο ευάλωτα μέλη της κοινωνίας μας όπως για παράδειγμα ανθρώπους με ειδικές ανάγκες, ανέργους, παιδιά και ηλικιωμένους.

Με την έκδοση αυτή, για τρίτη συνεχή χρονιά, τα μέλη, οι φίλοι και οι συνεργάτες μας, επιθυμούν να ευχηθούν για το νέο έτος 2021, Υγεία και Ευτυχία για όλους τους συνανθρώπους μας.

Ας κάνει ο καθένας από εμάς τον απολογισμό του έτους που φεύγει και όλοι μαζί ας σκεφτούμε και ας ενεργήσουμε ομαδικά και με αγάπη για ένα καλύτερο χρόνο, το 2021 που έρχεται.

Η αξία του ημερολογίου – ατζέντας ανέρχεται στην τιμή των Δέκα Ευρώ (10,00€) ανά τεμάχιο.

Το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρώσει η Κοινσεπ, θα το καταθέσει στην ΑΛΦΑ Τράπεζα, στο λογαριασμό του Ορφανοτροφείου Βόλου.

Αριθμός τηλεφώνου: 6932872045 2421107052.

Email: world.hug.gr@gmail.com

 

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *