ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καμπάνια για την υποστήριξη θυμάτων τροχαίων και των οικογενειών τους από το Ινστιτούτο Πάνος Μυλωνας

“Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Αυτοκινήτου (CAA), σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) “Πάνος Μυλωνάς”, δημιούργησαν μια σειρά βίντεο σποτ για την προώθηση της διεθνούς καμπάνιας #CommitToAct με αίτημα τη δέσμευση όλων των φορέων για την επίτευξη του στόχου της Δεκαετίας Δράσης για την Οδική Ασφάλεια 2021-2030 μείωσης των θανάτων και τραυματισμών σε τροχαίες συγκρούσεις κατά το ήμισυ μέχρι το 2030 και τον μηδενισμό τους μέχρι το 2050.

 

Με την καμπάνια αυτή ζητούν επενδύσεις σε δράσεις και παρεμβάσεις που σώζουν ζωές, αλλά και την υποστήριξη των θυμάτων και των οικογενειών τους, όπου η αποφυγή του τροχαίου δεν ήταν εφικτή.”

ΕΝΑ ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ…

– Λες και είχε μείνει για πάντα σε εκείνες τις στιγμές….
– Όταν χάσαμε το παιδί μας, χάσαμε το αύριο μας. Οι ελπίδες, τα όνειρα και η εμπιστοσύνη μας στον κόσμο γκρεμίστηκαν σε μια στιγμή. Για εμάς υπάρχουν δύο χρονικά πλαίσια: ο χρόνος πριν από το τροχαίο και ο χρόνος μετά…
– Υποστηρίζω τη μητέρα μου κάθε μήνα από τον μισθό μου, αλλά μετά από αυτό το τροχαίο, χρησιμοποίησα το μεγαλύτερο μέρος του για να πληρώσω τους γιατρούς…

Λόγια θυμάτων και των οικογενειών τους, όλων όσων μένουν πίσω.

Open your Mind για την Οδική Ασφάλεια! (Βίντεο)

Open your Mind για την Οδική Ασφάλεια! (Βίντεο)

 

Αναφέρει το Ινστιτούτο…

Με την καμπάνια ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ #CommitToAct ζητάμε την υποστήριξη όλων όσων υποφέρουν από τις επιπτώσεις μιας τροχαίας σύγκρουσης: άμεση και έμπρακτη ψυχολογική, οικονομική, κοινωνική, νομική υποστήριξη των θυμάτων και των οικογενειών τους από την πρώτη στιγμή του τροχαίου συμβάντος.

Η καμπάνια διεξάγεται σε συνεργασία με τον Cyprus Automobile Association – Κυπριακός Σύνδεσμος Αυτοκινήτου και την υποστήριξη του FIA FoundationFIA σε Ελλάδα και Κύπρο.
Η δράση συντονίζεται από την Global Alliance of NGOs for Road Safety , Μέλος της οποία αποτελεί και το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας “Πάνος Μυλωνάς”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *