Είμαι η Ιωάννα-Μαρία. Εργάζομαι ως ψυχολόγος στο νοσοκομείο παίδων «Η Αγία Σοφία». Παράλληλα, διευθύνω τη σχολή σκύλων-οδηγών «Λάρα» και είμαι Αναπληρώτρια Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας.

Από τότε που υπάρχω, θεωρώ τα ζώα ισότιμα μου κι εκείνα, μου έδωσαν απλόχερα το κίνητρο για να βοηθήσω τον εαυτό μου και τους άλλους ανθρώπους. Πρωτοστάτησα στο κίνημα των σκύλων-οδηγών στην Ελλάδα και σταδιακά, βρέθηκα να προάγω τον υγιή – θέλω να πιστεύω ακτιβισμό για τα δικαιώματα ανθρώπων και ζώων.

Μου αρέσει η τεχνολογία, να φωτογραφίζω, να γράφω, να κάνω καράτε και καταδύσεις και να ακούω, κυρίως goth μουσική. Έχω για παρέα την Μέη, – τη βετεράνο πλέον σκύλα – οδηγό μου και τη Φιόνα, μια γατούλα που είναι τυφλή μα εξερευνήτρια σαν εμένα.

Ο nevronas.gr και η Ιωάννα Μαρία Γκέρτσου, δημιουργούμε την στήλη Ι.MA.GE. (Ioanna Maria Gertsou). Κάθε εβδομάδα η Ιωάννα θα μοιράζεται μια αγαπημένη της φωτογραφία με τους αναγνώστες μας και η Εμμανουέλα Πατηνιωτάκη θα προσφέρει την κειμενική περιγραφή της, για να είναι προσβάσιμη και στους ανθρώπους με προβλήματα όρασης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *