I.MA.GE.

Ι.MA.GE. (Ioanna Maria Gertsou) | Σε Καραντίνα…

Ο nevronas.gr και η τυφλή φωτογράφος Ιωάννα Μαρία Γκέρτσου, δημιουργούμε την στήλη Ι.MA.GE. (Ioanna Maria Gertsou). Η Ιωάννα θα μοιράζεται αγαπημένες φωτογραφίες της, με τους αναγνώστες μας, και η Εμμανουέλα Πατηνιωτάκη θα προσφέρει την κειμενική περιγραφή τους, για να είναι προσβάσιμη και στους ανθρώπους με προβλήματα όρασης.

 

της Ιωάννας – Μαρίας Γκέρτσου

 

Ένα αυτoπορτραίτο που τράβηξα στην αρχή της πρώτης καραντίνας.

 

 

 

Τίτλος φωτογραφίας: Σε Καραντίνα…

Κειμενική Περιγραφή: Εμμανουέλα Πατηνιωτάκη

Η Ιωάννα, φωτογράφος της στήλης, αγκαλιά με τη λευκή Μέη, σκύλο-οδηγό τυφλών, σε μια παιχνιδιάρικη σέλφι. Στα αριστερά της φωτογραφίας, η Ιωάννα, με ξανθό καρέ και φούξια ανταύγειες κοιτά τη Μέη με χαρούμενο μειδίαμα, μάτια γουρλωμένα και φρύδια σηκωμένα με ενθουσιασμό. Η Μέη χαλαρή ποζάρει στον φωτογραφικό φακό. Μάτια σκούρο καφετί, καφέ μουσούδα και μαύρες στάμπες που ενώνουν τη μουσούδα με το άνω και κάτω χείλος. Στόμα κλειστό, αφτιά κατεβασμένα, βλέμμα ήρεμο. Στο βάθος και δεξιά της Μέη, ξύλινη βιβλιοθήκη με βιβλία και ηχοσύστημα. Στο βάθος τζαμαρία φωτισμένη από τις λαμπερές ακτίνες του ήλιου.

Στο κάτω δεξιό τμήμα της εικόνας, μαύρο λογότυπο της στήλης σε θολό λευκό φόντο, στα Αγγλικά με μαύρα γράμματα: «NEVRONAS I.MA.GE», με αχνή πορτοκαλί υπογράμμιση. Τα γράμματα περικλείονται από μαύρο ημιτελή κύκλο. Εξωτερικά άλλος ημιτελής κύκλος. Στο κάτω τμήμα του, πάνω στην κοίλη επιφάνεια, με μαύρα γράμματα «+ Ioanna Maria Gertsou».

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στην στήλη IMAGE…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *