I.MA.GE.

Ι.MA.GE. (Ioanna Maria Gertsou) | Τα Χρώματα της Άνοιξης

Ο nevronas.gr και η τυφλή φωτογράφος Ιωάννα Μαρία Γκέρτσου, δημιουργούμε την στήλη Ι.MA.GE. (Ioanna Maria Gertsou). Η Ιωάννα θα μοιράζεται αγαπημένες φωτογραφίες της, με τους αναγνώστες μας, και η Εμμανουέλα Πατηνιωτάκη θα προσφέρει την κειμενική περιγραφή τους, για να είναι προσβάσιμη και στους ανθρώπους με προβλήματα όρασης.

 

της Ιωάννας – Μαρίας Γκέρτσου

 

Οι δυο μου σκυλίτσες, η Λάρα και η Μέη, την πρώτη ημέρα απόδρασης μετά από έναν μεγάλο χειμώνα σε ένα φαράγγι της Κρήτης.

 

 

Τίτλος φωτογραφίας: Τα Χρώματα της Άνοιξης

Κειμενική Περιγραφή: Εμμανουέλα Πατηνιωτάκη

Πολύχρωμο τοπίο σε ρυάκι στην Κρήτη. Δυο κομμάτια στεριάς χωρίζονται οριζόντια από το θολό νερό. Το επάνω κομμάτι ξερότοπος με πορτοκαλοκίτρινα χρώματα. Το κάτω, καταπράσινο με χαμηλή βλάστηση. Μέσα στο ανοιχτό γαλάζιο παίζουν δύο λαμπραντόρ, η λευκή Μέη και η μαύρη Λάρα. Τα σώματά τους διαφαίνονται πάνω από τη χαμηλή στάθμη του νερού. Στα δεξιά, μεσαίες λευκές πέτρες μέσα στο ρυάκι. 

Στο κάτω δεξιό τμήμα της εικόνας, μαύρο λογότυπο της στήλης σε θολό λευκό φόντο, στα Αγγλικά με μαύρα γράμματα: «NEVRONAS I.MA.GE», με αχνή πορτοκαλί υπογράμμιση. Τα γράμματα περικλείονται από μαύρο ημιτελή κύκλο. Εξωτερικά άλλος ημιτελής κύκλος. Στο κάτω τμήμα του, πάνω στην κοίλη επιφάνεια, με μαύρα γράμματα «+ Ioanna Maria Gertsou».

 

Δείτε ακόμη…

Ι.MA.GE. (Ioanna Maria Gertsou) | «ΔΙΕΞΟΔΟΣ»

Ι.MA.GE. (Ioanna Maria Gertsou)… Η Φωτογραφία είναι Ελευθερία!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *