ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Hop-Inclusion: Βιωματικά Βίντεο εξοικείωσης με την αναπηρία

Το hop-inclusion βίντεο, παρουσιάζεται για 2η φορά σε τηλεόραση και ραδιόφωνο σε μια νέα πρωτοποριακή καμπάνια κοινωνικής ευαισθητοποίησης του Σ.Κ.Ε.Π. – Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους. Κεντρικό της θέμα: «Αναπηρία; Ξέχνα τα στερεότυπα! Έλα να φτιάξουμε μαζί έναν κόσμο με νέα πρότυπα».

Όπως μας επισημαίνει η πρόεδρος του Σ.Κ.Ε.Π., Αθηνά Κρητικού: «Σε έναν κόσμο που επηρεάζεται και διαμορφώνεται από τις συμπεριφορές μας, το www.hoponinclusion.com δημιουργήθηκε για να κάνουμε μαζί ένα βήμα παραπέρα και να βρούμε απαντήσεις στα Τι, Πώς και Γιατί που μας προβληματίζουν: Πώς θα πω “βλέπω” σε κάποιον που δεν βλέπει; Τι θα πει προσβασιμότητα; Σε ποια μέρη επιτρέπονται οι σκύλοι οδηγοί; Έχεις σκεφτεί ποτέ πως ταξιδεύει με αεροπλάνο κάποιος/α που κινείται με αμαξίδιο; Πώς παίζεις κιθάρα χωρίς δάχτυλα; Αν έχεις γνωρίσει ένα αυτιστικό άτομο, ξέρεις αυτόματα πώς να φερθείς σε όλα τα αυτιστικά άτομα; Τι είναι η τυφλοκώφωση;»

Την καμπάνια που αποτελείται από ένα ραδιοφωνικό κοινωνικό μήνυμα και ένα πλήρως προσβάσιμο τηλεοπτικό μήνυμα (με υπότιτλους και νοηματική) δημιούργησε η MAGNET με παραγωγή της Topcut-Modiano και μουσική επένδυση Oxyzed.

Η καμπάνια μας καλεί να επισκεφθούμε το www.hoponinclusion.com για να θέσουμε τις βάσεις μιας κοινωνίας που δεν αφήνει κανέναν εκτός.

Απολαύστε το σε ρυθμό rap και δυναμική προσέγγιση… για να αφήσουμε επιτέλους πίσω μας ότι πιστεύουμε ότι ξέρουμε και να φτιάξουμε μαζί έναν κόσμο με νέα πρότυπα!

Εσείς το ακούσατε; το είδατε;

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

Πηγή: ΣΚΕΠ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *