Η γλώσσα των ανθρώπων (ακόμη κι η ελληνική, που θεωρείται πλούσια) αποδεικνύεται πολύ φτωχή για να περιγράψει μια τέτοια πράξη, όπως αυτή του “ανθρώπου” που έκοψε τα γεννητικά όργανα του σκύλου.

 

του Θωμά Χαφή – Δημοσιογράφος ΑμεΑ

 

Η ώρα πήγε τρεις τα χαράματα. Δε μού κολλάει ύπνος. Υπό “φυσιολογικές” συνθήκες θα έγραφα για την απόφαση του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή, αλλά, τώρα, μού ‘ρχεται αναγούλα. Θα παρακαλέσω, τους συντρόφους που επιμελούνται τη στήλη μου, να μη δημοσιεύσουν φωτογραφίες του κακοποιημένου σκύλου κι εγώ, ενώ έχω βρει από το ίντερνετ το ονοματεπώνυμο του τέρατος, δεν το δημοσιεύω, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά πολύ του πάει να κάνω διάσημο αυτό το σίχαμα!

Παιδιά, εσείς που κάνετε την επιμέλεια της στήλης μου, βάλτε φωτογραφία από ένα χαρούμενο σκυλάκι!

Διάβασα πως αυτό το τέρας έχει και τρία παιδιά. Μήπως πρέπει, για να μη διαιωνισθεί η κτηνωδία (τί μού φταίξανε τα κτήνη, αλλά, είπαμε, το λεξιλόγιό μου είναι φτωχό για να περιγράψει αυτή την αποτρόπαιη πράξη), τα παιδιά του ν’ αρχίσουν να παρακολουθούνται από ειδικό παιδοψυχολόγο; Και ακόμη, ποιά θα πρέπει να είναι η αντίδραση της τοπικής κοινωνίας, ώστε ν’ αγκαλιάσει τα παιδιά και να μη δημιουργήσει ακόμα τρία τέρατα;

Κι εμείς, οι υπόλοιποι, δειλά σκουλήκια της οικονομικής κρίσης και του… κορονοϊού, ψελλίζουμε την απαίτηση να τον διώξουν από τη δημόσια υπηρεσία που εργάζεται! Λες κι άμα τον διώξουν, θα διορθωθεί όλη αυτή η κατάσταση.

Βρε τί… Έλληνες που είμαστε!!! Ο «άνθρωπος», όχι μόνο πρέπει να φύγει, άμεσα, απ’ τη δουλειά του, αλλά πρέπει να κλειστεί σε ψυχιατρική κλινική, ίσως για όλη την υπόλοιπη ζωή του. Δεν είμαι ειδικός, αλλά η πράξη αυτή είναι ειδεχθέστερη κι από φόνο κι απ’ οτιδήποτε άλλο. Και το να κακοποιήσεις έτσι ένα σκυλί, δείχνει ότι δε στέκεις καλά. Οπότε ψυχιατρείο! Αν θέλουμε να λεγόμαστε πολιτισμένη κοινωνία, θα πρέπει, από ‘δω και στο εξής, να δώσουμε ιδιαίτερο βάρος στην επιμέλεια των παιδιών του, ώστε να μην βρεθούμε αντιμέτωποι με… πιθανά τέρατα της επόμενης γενιάς!!!

 

Διαβάστε και άλλα κείμενα από την ΑΛΛΗ ΟΧΘΗ…

 

Γράφει: ο Θωμάς Χαφής – Δημοσιογράφος ΑμεΑ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *