ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εγκαίνια του νέου Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Εφήβων και Ενηλίκων του ΑΛΜΑ

Το νέο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Εφήβων και Ενηλίκων με Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος του Πανελλήνιου Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ΑΛΜΑ» στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 38 στην Νέα Σμύρνη εγκαινίασε την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022  η Υφυπουργός Υγείας  κ. Ζωή Ράπτη.

Το νέο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας του ΑΛΜΑ, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην ομιλία της η Πρόεδρος του συλλόγου κα Γιαννακοπούλου Κατερίνα παρέχει σε ενήλικες και εφήβους άνω των 15 ετών υπηρεσίες ημερήσιας θεραπευτικής παρέμβασης και προεπαγγελματικής κατάρτισης, καθώς και ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης, ενώ λειτουργεί και ως συμβουλευτικός σταθμός στήριξης της οικογένειας.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν μεταξύ άλλων: η βουλευτής Β΄ Αθήνας κα Άννα Καραμανλή, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κος Γιάννης Φωστηρόπουλος,  η  Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Νέας Σμύρνης κα Κλαίρη Δεληγιάννη, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Νέας Σμύρνης κος Γιατζίδης Παναγιώτης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Φορέων Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης και Ψυχικής Υγείας «ΑΡΓΩ» κος Μενέλαος Θεοδωρουλάκης,  η προϊσταμένη Ψυχικής Υγείας του Υπ. Υγείας κα  Ξ. Καζαντζή και  η Υπεύθυνη Τομέα Πελατών της  ΔΕΣΦΑ ΑΕ κα Σύρκου Μαργαρίτα.

Η Τέχνη του Μαζί από το ΑΛΜΑ και το Ίδρυμα Ωνάση

Η Τέχνη του Μαζί από το ΑΛΜΑ και το Ίδρυμα Ωνάση

Αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς, το ΔΣ του ΑΛΜΑ, όλους του φίλους και υποστηρικτές μας και βέβαια τους υπέροχους νέους και νέες του προγράμματός μας  που βρέθηκαν κοντά μας για να γιορτάσουμε μαζί το νέο αυτό ξεκίνημα!

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

Πηγή: alma-amea.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *