ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Άνοιξε η πλατφόρμα για τις ψηφιακές ανάγκες των μαθητών Ειδικής Αγωγής

Άνοιξε η πλατφόρμα για τη δήλωση των ψηφιακών αναγκών σε εξοπλισμό για μαθητές της Ειδικής Αγωγής τόνισε σε ανάρτηση του στο τουίτερ ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Όπως ανάφερε, θα διατεθούν πάνω από 10 εκατ. ευρώ σε 50 χιλιάδες μαθητές της Ειδικής Αγωγής για προμήθεια ψηφιακού εξοπλισμού.

 

«Άνοιξε η φόρμα υποβολής αναγκών σε ψηφιακό εξοπλισμό & λογισμικό για την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Πάνω από 10 εκατ. ευρώ διατίθενται για 50.000 μαθητές σε 464 σχολεία ειδικής αγωγής και 3.237 σχολεία με τμήματα ένταξης. Με σχέδιο αναβαθμίζουμε την Παιδεία», γράφει ο κ. Οικονόμου.

Αλλαγή της απόφασης για τον τρόπο εξέτασης υποψηφίων ΑμεΑ στις πανελλαδικές

Αλλαγή της απόφασης για τον τρόπο εξέτασης υποψηφίων ΑμεΑ στις πανελλαδικές

Σε χθεσινή της ανάρτηση η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως με αφορμή το άνοιγμα της πλατφόρμας για την υποβολής αναγκών σε ψηφιακό εξοπλισμό και λογισμικό για την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση ανέφερε:

«Καταγράφουμε τις πραγματικές ανάγκες των σχολείων και των μαθητών μας – αναβαθμίζουμε την Παιδεία #ΣτηνΠράξη για όλους τους μαθητές μας για ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και ποιοτικό σχολείο. Άνοιξε η φόρμα υποβολής αναγκών σε ψηφιακό εξοπλισμό και λογισμικό για την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Πάνω από €10εκ για 50.000 μαθητές μας σε 464 σχολεία ειδικής αγωγής και 3.237 σχολεία με τμήματα ένταξης».

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

Πηγή: www.naftemporiki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *