ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Α.N.A.S.A: Δωρεάν εικονογραφημένος ψηφιακός οδηγός για τη διδασκαλία τεχνικών αναπνοής σε ΑμεΑ

Το Include έχει τη χαρά παρουσιάζει μια ακόμη καινοτομία με την δράση Α.N.A.S.A (Access Νeuro Alert & Self Awareness). Ο Σχεδιασμός και υλοποίηση του προγράμματος «Αυτοεπίγνωση και Αυτορρύθμιση» για ΑμεΑ, μέσω θεραπευτικών τεχνικών αναπνοής, πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων & Φίλων με Διαταραχές Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες «ΣΥΖΩΗ».

Ένας εικονογραφημένος ψηφιακός οδηγός που απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, ειδικούς παιδαγωγούς, φροντιστές και γονείς για τη διδασκαλία τεχνικών αναπνοής Α.Ν.Α.S.A. σε άτομα με αυτισμό και πολλαπλές αναπηρίες. Το A.N.A.S.A. σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από το Διεπιστημονικό Δίκτυο Ειδικής και Διαπολιτισμικής Αγωγής, Include και εφαρμόστηκε σε άτομα με διαταραχές αυτιστικού φάσματος και σε άτομα με πολλαπλές αναπηρίες με ουσιαστικά αποτελέσματα για τους συμμετέχοντες.

Η δράση  υλοποιήθηκε με δωρεά από το Κοινωφελές John S. Latsis Public Benefit Foundation Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση στο πλαίσιο του προγράμματος “Σημεία Στήριξης” που συγχρηματοδοτούν 8 κοινωφελείς οργανισμοί».

Κατεβάστε τον οδηγό διδασκαλίας των τεχνικών αναπνοής A.N.A.S.A πατώντας ΕΔΩ…

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *