Η νέα δομή θα στεγαστεί στον 1ο όροφο του Κτιρίου ΑμεΑ, στο Ελληνικό, και θα προσφέρει ένα οργανωμένο και εξειδικευμένο πλαίσιο φροντίδας, εκπαίδευσης και υποστήριξης σε μια κρίσιμη αναπτυξιακή ηλικία, όπου η έγκαιρη παρέμβαση μπορεί να καθορίσει τη μελλοντική πορεία των παιδιών.
Με τιμή 10€, το μαρτάκι της Αμυμώνης δεν αποτελεί απλώς ένα εποχικό βραχιολάκι, αλλά μια πράξη στήριξης με ουσιαστικό κοινωνικό αντίκτυπο.
Είναι μια υπόσχεση.
Δείτε το εδώ…
Ένα λεπτό νήμα που δένει την άνοιξη με την ελπίδα
Λίγα λόγια για την Αμυμώνη
Η Αμυμώνη είναι ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες. Ιδρύθηκε το 1993 στην Αθήνα και απευθύνεται σε οικογένειες παιδιών με οπτική αναπηρία — ολική ή μερική απώλεια όρασης — και πρόσθετες αναπηρίες, όπως νοητική αναπηρία, διαταραχές αυτιστικού φάσματος, σύνδρομα, νευρολογικές διαταραχές, εγκεφαλική παράλυση και κινητικά προβλήματα.