ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

5η στο Παγκόσμιο Διαγωνισμό για μουσικούς με αναπηρία όρασης η Αναστασία Μουστακάτου! (Βίντεο)

Tην πέμπτη θέση μεταξύ των 17 χωρών που συμμετείχαν κατέλαβε η Ελλάδα με την Αναστασία Μουστακάτου από τις Αχαρνές, στον 2ο Παγκόσμιο διαγωνισμό τραγουδιού International Low-Vision Song Contest για μουσικούς με αναπηρία όρασης!

Η Αναστασία είναι 21 χρονών, ζει στις Αχαρνές, γεννήθηκε με χαμηλή όραση λόγω βλάβης στον αμφιβληστροειδή, μια κατάσταση επιδεινούμενη που οδήγησε σε τύφλωση σε ηλικία περίπου 12 ετών. Επιπλέον σε ηλικία 5 ετών απέκτησε μόνιμη βαρηκοΐα.

Άριστη μαθήτρια στο σχολείο, σημαιοφόρος στο γυμνάσιο και στο λύκειο, σήμερα σπουδάζει στο 3ο έτος του Τμήματος Ψυχολογίας στο ΕΚΠΑ.

Ξεκίνησε τη μουσική μόλις 4 χρόνια πριν, όμως αμέσως την αγάπησε και παρόλο το σχετικά μικρό χρονικό διάστημα που ασχολείται με αυτή, έχει ήδη γράψει πολλά τραγούδια, τόσο τη μουσική όσο και τους στίχους. Έγραψε το τραγούδι “Αυτό που λέει η καρδιά σου” περίπου 1 χρόνο πριν, εμπνευσμένη από τις επιδόσεις της στη μουσική μετά από μόλις 3 χρόνια ενασχόλησης, με σκοπό να παροτρύνει τον κόσμο να ακολουθεί τα όνειρά του, να μην εγκαταλείπει και να πιστεύει στον εαυτό του.

Δηλώσεις της Αναστασίας Μουστακάτου στo star.gr

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

Πηγή: doxthi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *