ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Ζαχαρούλα Σάρλη – Εργοθεραπεύτρια

Εργάζομαι στον τομέα της αναπηρίας και της αποκατάστασης, ενώ παράλληλα το 2019, ολοκλήρωσα το μεταπτυχιακό μου στην Ιατρική σχολή Αθηνών με εξειδίκευση στην Ρευματολογία-Μυοσκελετική Υγεία.

Έχω διατελέσει υπεύθυνη των τμημάτων Εργοθεραπείας σε μεγάλα Ιδιωτικά και Προνοιακά Ιδρύματα της χώρας, με έμφαση το 2017 όπου ανέλαβα την θέση της υπευθύνου των Εξειδικευμένων Προεπαγγελματικών Εργαστηρίων/ Τμήματος Υποστηρικτικής Τεχνολογίας στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα.

Το 2019, βάσει της e-learning εξειδίκευσης μου στο ΕΚΠΑ στον τομέα του HRM, είχα την πρώτη μου διδακτική εμπειρία ως εκπαιδευτής ενηλίκων στα ΔΙΕΚ Χαλανδρίου, στον τομέα της Οργάνωσης και της Διοίκησης των υπηρεσιών Εργοθεραπείας.

Έχω συμμετάσχει ως συγγραφέας σε Πανελλήνια συνέδρια για τον Αυτισμό, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Τα τελευταία χρόνια διατηρώ το δικό μου επαγγελματικό γραφείο, στο οποίο παρέχονται εργοθεραπευτικές υπηρεσίες σε παιδιά και ενήλικες, συμβουλευτική γονέων (positive parenting), με την χρήση σύγχρονων θεραπευτικών και ψηφιακών μέσων.

Στόχος μου αποτελεί η συνεχής επιστημονική ενημέρωση, η διεπιστημονική προσέγγιση, καθώς και η εξέλιξη στον τομέα των μη συντηρητικών παρεμβάσεων (καινοτομία).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *