ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ

WEBINAR: Κορωνοϊός και διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος

 

ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ WEBINAR ΣΤΙΣ 30.6.2020, ΣΤΙΣ 16:00

Μια πανδημία δημιουργεί σε όλες και όλους φόβους και προβληματισμούς, απαιτεί νέες συμπεριφορές και αλλάζει τον τρόπο που έχουμε μάθει να προστατεύουμε την υγεία μας και την υγεία των συνανθρώπων μας. Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε παιδιά και εφήβους που ανήκουν στο ευρύ φάσμα του αυτισμού να ανταπεξέλθουν σε όλες αυτές τις αλλαγές;

Πάρτε μέρος στο webinar (online σεμινάριο) που διοργανώνει το Ίδρυμα Ωνάση και εξοικειωθείτε με χρήσιμα εργαλεία που δημιούργησε ειδικά για εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες ψυχικής υγείας που εργάζονται με παιδιά και εφήβους με Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος (ΔΑΦ).

 

 

Εκπαιδευτικά υλικά, ένα βίντεο, κοινωνικές ιστορίες, live συμβουλές και καθοδήγηση από την Ειδική Παιδαγωγό Κατερίνα Δροσινού που σας βοηθούν να εξηγήσετε τι είναι ο Κορωνοϊός, αλλά και πώς μπορούν τα παιδιά και οι έφηβοι με ΔΑΦ να παραμείνουν ασφαλείς και υγιείς μέσα και έξω από το σπίτι τους.

Όλα τα εργαλεία έχουν δημιουργηθεί στο πλαίσιο της δράσης «Μια Περιήγηση στον κόσμο του αυτισμού κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας – Κορωνοϊός και Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος» και είναι ήδη διαθέσιμα σε όλες και όλους στο onassis.org.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Απευθύνεται σε: Εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες της ψυχικής υγείας που εργάζονται με παιδιά και εφήβους με Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος (ΔΑΦ)

Πληροφορίες: 210 37 13 051

Κρατήσεις: education@onassis.org

Δηλώσεις συμμετοχής έως την Κυριακή 28 Ιουνίου.

Περιορισμένος αριθμός συμμετοχών. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *