ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βραβείο Κυκλικής Οικονομίας για τη μαθητική επιχείρηση ΕΕΕΕΚ Αγίου Δημητρίου ReUZ+

Το βραβείο Κυκλικής Οικονομίας απέσπασε η ομάδα ReUZ+ του ΕΕΕΕΚ Αγίου Δημητρίου στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό “Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση 2022”.

Η εκδήλωση έγινε υπό την Αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου ενώ το παρών έδωσαν οι Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, ο υπουργός Επικρατείας ‘Ακης Σκέρτσος, ο υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας Χρίστος Δήμας, η υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Ζέτα Μακρή, η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, η πρόεδρος του ΕΟΤ Άνζτελα Γκερέκου, ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής του JA Greece Μάρκος Βερέμης και Αργύρης Τζικόπουλος.

Δείτε απόσπασμα από την βράβευση εδώ…

Οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ και του 6ου Γυμνασίου Αγίου Δημητρίου συμμετείχαν στην εκδήλωση με το εντυπωσιακό περίπτερο της εικονικής τους επιχείρησης, που επιμελήθηκε ο εκπαιδευτικός καλλιτεχνικών κ. Γ.Σκαβάρας, επισκέφτηκαν τα περίπτερα της έκθεσης και παρουσίασαν τις δράσεις τους στο κοινό της εκδήλωσης, και στον τηλεοπτικό σταθμό της ΕΡΤ.

Στο τέλος της εκδήλωσης δύο μαθήτριες που εκπροσώπησαν τη μαθητική επιχείρηση και από τα δύο σχολεία παρέλαβαν το βραβείο και η ομάδα σύσσωμη πανηγύρισε για τα αποτελέσματα.

ReUZ+… μαθητές με και χωρίς αναπηρία Συνεργάζονται, Συλλέγουν, Επαναχρησιμοποιούν και Δημιουργούν Τέχνη!

School Synergy Snacks… Άτομα με Νοητικές Αναπηρίες παρασκευάζουν καινοτόμα σνακ, βασισμένα σε ελληνικές παραδοσιακές συνταγές

Συντονίστρια εκπαιδευτικός: Ε.Χρυσού
Συμμετέχοντες Εκπ/κοί: Γ.Μπουλμέτη, Γ.Κολλιός, Γ.Σκαβάρας
ΕΒΠ: Νατάσα Γκαγκαβούζη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *