ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τοίχος Αναρρίχησης για ΑμεΑ στο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Ηλιούπολης!

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια του 1ου Τοίχου Αναρρίχησης για ΑμεΑ στις εγκαταστάσεις του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Ηλιούπολης “Παναγία Ευαγγελιστρια” την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου.

 

Παρευρέθηκαν, τιμήθηκαν με αναμνηστική πλακέτα για την προσφορά τους στο Σωματείο μας και χαιρέτησαν ο κ. Γεώργιος Σταμάτης, Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλλυλεγγύης και Καταπολέμισης της Φτώχειας, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γεώργιος Χατζηδάκης, η γιατρός κα. Κωνσταντίνα Παπαλά – Μπινιώρη, ο πρόεδρος της ΟΔΙΚ κ. Κώστας Φεζούδης και η Πρόεδρος του Μεροποίου Φιλανθρωπικού Σωματειου κα. Έλια Θαμογιάννη.

Διαβάστε | Paraclimbing

Paraclimbing

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γεώργιος Δημόπουλος με χαρά παρέλαβε την τιμητική πλακέτα, ευχαρίστησε το Σωματείο και δήλωσε ότι θα βρίσκεται πάντα κοντά μας σε ο,τι χρειαστούμε.

Παρευρέθηκαν και χαιρέτησαν ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Τάσος Γαϊτάνης, ο κ. Δημήτρης Νικόλκσκι, Προιστάμενος για ζητήματα των ΚΔΑΠ μεΑ στο Υπουργείο Εργασίας και Πρόεδρος της Παιδικής Στέγης, ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Παραολυμπιανικών, Παγκόσμιος Πρωταθλητής και Παραολυμπιονίκης Κολύμβησης κ. Γιάννης Κωστάκης, ο Αντιπρόεδρος της ΠΟΠΑ και καθηγητής στα ΣΕΦΑΑ κ. Γιώργος Αραχωβίτης και ο καθηγητής Προσαρμοσμένης Ειδικής Φυσικής Αγωγής κ. Μανώλης Σκορδίλης.

Τέλος παρευρέθηκαν ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νοτίου Τομέα κ. Γιάννης Καλλιάνος, οι Αντιδήμαρχοι Ηλιούπολης κκ. Κώστας Σεφτελής και Γιάννης Πούλος, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γαβριήλ Αραμπατζής, τα Στελέχη του Ιδρύματος Στρατηγού Γεωργίου Γρίβα Διγενή κ. Ανδρέας Γεωργίου και κα. Μαρία Αγραπίδου (Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος είναι η κα. Παπαλά και Γραμματέας ο κ. Δημήτρης Στεφανίδης)

Επίσης αρκετά στελέχη της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων, όλο το προσωπικό του Σωματείου μας και αρκετοί φίλοι.

 

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *