ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το Λιμενικό σταμάτησε την εγκατάσταση seatrac στην παραλία της Άκολης Αχαΐας!

Μπλόκο μπήκε στην τοποθέτηση του seatrac στην Παραλία της Άκολης στην Αιγιάλεια σε μια πρωτοφανής ενέργεια κατά των ΑμεΑ της περιοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr μετά από καταγγελία και έλεγχο του Λιμενικού, η διαδικασία τοποθέτησης του seatrac σταμάτησε και το μηχάνημα που βοηθά τα Άτομα με κινητική βλάβη να έχουν πρόσβαση στη θάλασσα, απομακρύνθηκε λίγο πριν ολοκληρωθεί η εγκατάστασή του.

 

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr o κ. Iγνάτιος Φωτίου, Διευθυντής της Tobea, «η εγκατάσταση ξεκίνησε κανονικά και κάποια στιγμή επισκέφθηκαν το συνεργείο μας αστυνομικοί, οι οποίοι έλεγξαν τα έγγραφα και ήταν όλα μια χαρά. Στη συνέχεια όπως μου έχουν μεταφέρει, πήγε το Λιμενικό, έλεγξε τα έγγραφα και στη συνέχεια, επειδή γνωρίζουμε ότι ο Δήμος πρέπει να έχει πάρει μια άδεια από την Κτηματική Υπηρεσία, ζητήσαμε από τον Δήμο να μας επιβεβαιώσει ότι έχει πάρει την άδεια. Ο Δήμος μας έστειλε έγγραφο ότι όντως έχει λάβει την άδεια και προχωράμε στην εγκατάσταση».

Όταν τα Αναπηρικά Οχήματα δεν μπορούν να σταθμεύσουν σε θέσεις ΑμεΑ αυτό είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ!

Όταν τα Αναπηρικά Οχήματα δεν μπορούν να σταθμεύσουν σε θέσεις ΑμεΑ αυτό είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ!

Ο κ. Φωτίου αναφέρει ότι ζητήθηκε η απεγκαταστάση του μηχανήματος η τοποθέτηση του οποίου είχε σχεδόν ολοκληρωθεί. «Ο λόγος μας είπαν, είναι ότι έγινε επώνυμη καταγγελία από ιδιώτη στο Λιμενικό, όπως με έχουν ενημερώσει οι συνεργάτες μου γιατί δεν ήμουν παρών».

«Είχαμε την προηγούμενη εβδομάδα βράβευση από τα ΕΒΕΑ  παρουσία του Πρωθυπουργού και συζητήσαμε για τα βήματα που γίνονται για να μπει η χώρα μας πρώτη στον προσβάσιμο τουρισμό, έχοντας προσβάσιμες παραλίες και υπάρχουν άνθρωποι αυτή τη στιγμή που όλη αυτή την προσπάθεια τη γυρνάνε πίσω» σχολιάζει ο κ. Φωτίου

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

Πηγή: www.thebest.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *